Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε νέα γραφεία ο όμιλος Delta Singular

Τη Δευτέρα 16 Μαίου 2005 θα μεταφερθούν στα νέα γραφεία στη Νέα Ιωνία (οδός Αλ. Παναγούλη), οι περισσότερες υπηρεσίες του ομίλου Singular, στο γενικότερο πλαίσιο των νέων οργανωτικών πρωτοβουλιών της διοίκησης του ομίλου.

Σε νέα γραφεία ο όμιλος Delta Singular
Τη Δευτέρα 16 Μαίου 2005 θα μεταφερθούν στα νέα γραφεία στη Νέα Ιωνία (οδός Αλ. Παναγούλη), οι περισσότερες υπηρεσίες του ομίλου Singular.

Συγκεκριμένα, στις νέες εγκαταστάσεις μεταφέρονται οι Κεντρικές Διοικητικές Υπηρεσίες, η Singular Software, η Delta Singular System Integrator και η Singular Retail Business. Τα τηλέφωνα και τα fax επικοινωνίας των εταιριών παραμένουν τα ίδια.



Σημειώνεται, πως ο όμιλος θα εγκατασταθεί στο Ε΄ κτίριο του πρώην συγκροτήματος της ”Αθήνα 2004” συνολικής επιφάνειας 6700 τ.μ., ενώ ο συνολικός αριθμός του προσωπικού που θα εργάζεται στις εγκαταστάσεις θα υπερβαίνει τα 350 άτομα.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, η μετακίνηση αυτή εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο των νέων οργανωτικών πρωτοβουλιών της διοίκησης του ομίλου, με σκοπό πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, θεμελιώνοντας μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί του.

Τονίζεται, ειδικότερα, πως πρόκειται για μία σχέση που βασίζεται στο κύρος και την αξιοπιστία της Singular, στις καινοτόμες λύσεις που του προσφέρει και στην πλήρη ανταπόκριση απέναντι ακόμα και στις υψηλότερες απαιτήσεις του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v