Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Tellas: Νέο βιντεοτηλέφωνο ΙΖΙ by Tellas

Το νέο βιντεοτηλέφωνο ”ΙΖΙ by Tellas - εικόνες από το μέλλον” παρουσίασε σήμερα η διοίκηση της εταιρίας, με το οποίο όλοι οι συνδρομητές της Tellas έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν κλήσεις βλέποντας το συνομιλητή τους στην ενσωματωμένη οθόνη της συσκευής.

Tellas: Νέο βιντεοτηλέφωνο ΙΖΙ by Tellas
του Σταμάτη Ζαχαρού

Το νέο βιντεοτηλέφωνο ”ΙΖΙ by Tellas - εικόνες από το μέλλον” παρουσίασε σήμερα η διοίκηση της εταιρίας.

Με το νέο αυτό βιντεοτηλέφωνο όλοι οι συνδρομητές της Tellas έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν κλήσεις βλέποντας το συνομιλητή τους στην ενσωματωμένη οθόνη της συσκευής.

Το κόστος της κάθε συσκευής είναι 249 ευρώ και παρέχεται δωρεάν η δυνατότητα βιντεοκλήσεων έως και 31 Αυγούστου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο υπουργός Ανάπτυξης Δ. Σιούφας αναφέρθηκε εκτενώς στη συμβολή της Tellas στην ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς τηλεπικοινωνιών και είπε ότι πρέπει να γίνουν γοργά βήματα προκειμένου να κλείσει η ψαλίδα του ψηφιακού χάσματος που έχει δημιουργηθεί μεταξύ της χώρας μας και της Ε.Ε.

Ο πρόεδρος κ. Γ. Παλαιοκρασσάς είπε επίσης ότι έχει επιτευχθεί ο αρχικός στόχος που είχαν θέσει για την Tellas, καθώς σήμερα η εταιρία είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος εναλλακτικός πάροχος με 700.000 συνδεδεμένες γραμμές και μερίδιο αγοράς 10%.

Το 2004 η εταιρία αύξησε το τζίρο κατά 150% στα 110 εκατ. ευρώ, ενώ παρουσίασε επίσης θετική κερδοφορία.

Για να επιτευχθεί ο στόχος χρειάστηκαν 85 εκατ. ευρώ επενδύσεων, όπως τόνισε ο κ. Παλαιοκρασσάς, ενώ επόμενος στόχος είναι η ενοποίηση των υπηρεσιών φωνής δεδομένων και διασκέδασης σε ένα πακέτο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v