Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στον Σ. Χατζηπέτρου τα ηνία της ΕΥΑΘ (update)

Την ανασύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου σήμερα Δευτέρα 9/5/2005, με βάση την οποία ο κ. Σταύρος Χατζηπέτρου εξελέγη Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος, γνωστοποίησε η ΕΥΑΘ.

Στον Σ. Χατζηπέτρου τα ηνία της ΕΥΑΘ (update)
της Αθηνάς Καλαϊτζόγλου

Με συνοπτικές διαδικασίες ορίστηκε προσωρινός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ, ο έως τώρα αντιπρόεδρος Χατζηπέτρου Σταύρος, ο οποίος είναι καθηγητής στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Η σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΥΑΘ αποδείχθηκε ταραχώδης, δεδομένου ότι στην έναρξή της εμφανίστηκε ο αποπεμφθείς πρόεδρος Γ. Μπαλαφούτας, ο οποίος διάβασε γραπτή δήλωση, σύμφωνα με την οποία δήλωσε ότι δεν παραιτείται από τη θέση του.

Δημιουργήθηκε προς στιγμής αναταραχή ανάμεσα στα παριστάμενα μέλη, διακόπηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ. για να υπάρξει τηλεφωνική συνεννόηση με τον υπουργό Μακεδονίας – Θράκης Νικόλαο Τσιαρτσιώνη, ο οποίος υπέδειξε τη συνέχιση της συνεδρίασης και την άρση των ιδιοτήτων των αποπεμφθέντων προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου κ.κ. Γ. Μπαλαφούτα και Α. Τζακόπουλου.

Πράγμα που συνέβη στη συνέχεια.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΕΥΑΘ Δ. Βασιλειάδης και συνδικαλιστικό στέλεχος της ΔΑΚΕ ψήφισε λευκό με την αιτιολογία ότι είναι παράνομη η άρση των αρμοδιοτήτων του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου από το Δ.Σ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v