Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιστολή Σπ. Καπράλου προς την ΕΥΑΘ

Επιστολή με την οποία ζητά την τακτοποίηση της ”ακυβερνησίας” απέστειλε προς την ΕΥΑΘ ο πρόεδρος του Χ.Α., Σπ. Καπράλος, μετά το χθεσινό δημοσίευμα του euro2day.gr. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην επιστολή του ο κ. Καπράλος ζητεί την τακτοποίηση του θέματος εντός 48 ωρών.

Επιστολή Σπ. Καπράλου προς την ΕΥΑΘ
Επιστολή προς την ΕΥΑΘ απέστειλε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του Χ.Α., Σπ. Καπράλος, μετά το χθεσινό δημοσίευμα του euro2day.gr για αποπομπή του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του euro2day.gr, στην επιστολή του ο κ. Καπράλος ζητεί από την ΕΥΑΘ να τακτοποιήσει το ζήτημα της διοίκησης εντός 48 ωρών.

Όπως μετέδωσε χθες το euro2day.gr, ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Νίκος Τσιαρτσώνης, με την ιδιότητα του εποπτεύοντος υπουργού απέπεμψε χθες τη διοίκηση της ΕΥΑΘ, και συγκεκριμένα τον πρόεδρο της εταιρίας Γ. Μπαλαφούτα και τον διευθύνοντα σύμβουλο, Αθ. Τζακόπουλο.

Ο κ. Τζακόπουλος αποχώρησε από την ΕΥΑΘ σε άσχημο κλίμα κάνοντας λόγο για ”καλικάντζαρους”, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην οποία θα αναφερθεί διεξοδικά σε όλα τα ζητήματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v