Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MLS: Ανάληψη έργου ύψους 1.096.186 ευρώ

Το έργο ”Τεχνική Υποστήριξη των Σχολικών Μονάδων για την Ανάπτυξη Καινοτόμων Μεθόδων Διδασκαλίας στα Τ.Ε.Ε. του ΟΑΕΔ”, ύψους 921.165 ευρώ πλέον του ΦΠΑ (1.096.186 ευρώ με ΦΠΑ), ανέλαβε ένωση εταιριών που αποτελείται από την MLS Πληροφορική και το Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών.

MLS: Ανάληψη έργου ύψους 1.096.186 ευρώ
Το έργο ”Τεχνική Υποστήριξη των Σχολικών Μονάδων για την Ανάπτυξη Καινοτόμων Μεθόδων Διδασκαλίας στα Τ.Ε.Ε. του ΟΑΕΔ”, ύψους 921.165 ευρώ πλέον του ΦΠΑ (1.096.186 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), ανέλαβε ένωση εταιριών που αποτελείται από την MLS Πληροφορική και το Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών.

Σημειώνεται ότι η MLS Πληροφορική συμμετέχει στην ένωση εταιριών με ποσοστό 81,5%, ενώ το υπόλοιπο 18,5% αποτελεί την συμμετοχή του Ερευνητικού Ακαδημαϊκού Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών.

Όπως ανακοινώθηκε, το έργο αφορά στην παροχή τεχνικής υποστήριξης στα 79 νέα εργαστήρια πληροφορικής που δημιουργούνται σε όλα τα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ ανά την επικράτεια, τόσο με την αποστολή κατάλληλα καταρτισμένων τεχνικών στα κατά τόπους εργαστήρια, όσο και με τη λειτουργία Help - Desk και την ανάπτυξη Portal στο Internet.

Η διάρκεια του έργου είναι 12 μήνες.

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, που διενεργήθηκε τον Ιανουάριο του 2005 και στον οποίο υπέβαλλαν προσφορές συνολικά 5 ενώσεις και εταιρίες, η προσφορά της ένωσης MLS-ΕΑΙΤΥ κατά τη φάση της τεχνικής αξιολόγησης συγκέντρωσε την μεγαλύτερη βαθμολογία ενώ παράλληλα ήταν και η πιο συμφέρουσα οικονομικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v