Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lavipharm: Κοινοπρακτικό ύψους 31 εκατ. ευρώ

Στη σύναψη κοινοπρακτικού δανείου, συνολικού ύψους 31 εκατ. ευρώ προχώρησαν οι Lavipharm (26,7 εκατ. ευρώ) και Lavipharm Hellas (4,3 εκατ. ευρώ) με σκοπό τη μείωση του βραχυπρόθεσμου δανεισμό τους. Συνδιοργανωτές του δανείου είναι η Alpha Bank και η Bayerische Hypo-Und Vereinsbank.

Lavipharm: Κοινοπρακτικό ύψους 31 εκατ. ευρώ
Στη σύναψη κοινοπρακτικού δανείου, συνολικού ύψους 31 εκατ. ευρώ προχώρησαν οι εταιρίες Lavipharm και Lavipharm Hellas, με σκοπό τη μείωση του βραχυπρόθεσμου δανεισμό τους.

Το ποσό που αναλογεί στη Lavipharm ανέρχεται σε 26,7 εκατ. ευρώ, ενώ στη Lavipharm Hellas αναλογούν 4,3 εκατ. ευρώ. Το δάνειο έχει τετραετή διάρκεια και θα αποπληρωθεί σε επτά ισόποσες εξαμηνιαίες δόσεις, όπως προβλέπεται από τη σύμβαση.

Συνδιοργανωτές του δανείου είναι η Alpha Bank και η Bayerische Hypo-Und Vereinsbank, ενώ το ρόλο του διαχειριστή έχει αναλάβει η Alpha Bank. Οι υπόλοιπες τράπεζες που συμμετέχουν στο σχήμα είναι οι Γενική Τράπεζα, BNP Paribas, EFG Eurobank Εργασίας και Τράπεζα Αττικής.

Η Lavipharm δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή, εισαγωγή, προώθηση και διανομή φαρμάκων και καλλυντικών στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα. Το 2001 ο κύκλος εργασιών του Ομίλου Lavipharm έφθασε τα 290,6 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v