Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot:Από κοινού με ΟΠΑΠ για το ”Πάμε Στοίχημα”

Ειδική επιτροπή έχουν συστήσει από κοινού ο ΟΠΑΠ με την Intralot στο πλαίσιο των συζητήσεων για την αναβάθμιση και τη βελτίωση του περιεχομένου, των όρων και άλλων παραμέτρων που αφορούν τη λειτουργία και την οργάνωση του παιχνιδιού ”Πάμε Στοίχημα”.

Intralot:Από κοινού με ΟΠΑΠ για το ”Πάμε Στοίχημα”
Ειδική επιτροπή έχουν συστήσει από κοινού ο ΟΠΑΠ με την Intralot για το ”Πάμε Στοίχημα”, όπως αναφέρει η τελευταία σε σχετική επιστολή της προς το Χ.Α., απαντώντας σε πρόσφατο δημοσίευμα του Τύπου για ”Συνομιλίες ΟΠΑΠ - Ιντραλότ για ενίσχυση του Πάμε Στοίχημα”.

Ειδικότερα, μέσω της επιτροπής οι ΟΠΑΠ-Intralot συζητούν την αναβάθμιση και τη βελτίωση του περιεχομένου, των όρων και άλλων παραμέτρων που αφορούν τη λειτουργία και την οργάνωση του παιχνιδιού ”Πάμε Στοίχημα”, διαχειριστής του οποίου είναι ο ΟΠΑΠ, ώστε το παιχνίδι αυτό να καταστεί ανταγωνιστικό και επομένως ελκυστικότερο για τους παίκτες.

Η διοίκηση της Intralot επισημαίνει πως εάν δεν υπάρξει οριστική συμφωνία με τον ΟΠΑΠ σχετικά με τα προαναφερθέντα, δεν μπορούν να προσδιοριστούν οι επιπτώσεις (οικονομικές - επιχειρηματικές) που τυχόν θα προκύψουν για την εταιρία.

”Είναι σαφές ότι οι σχετικές συζητήσεις, εφόσον ευδοκιμήσουν, θα αποσκοπούν στη βελτίωση των ακαθαρίστων εισπράξεων και της κερδοφορίας του παιχνιδιού ’Πάμε Στοίχημα’, σε όφελος όλων των πλευρών που εμπλέκονται στην οργάνωση του παιχνιδιού αυτού, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η Intralot”, επισημαίνει η ανακοίνωση.

Συμπληρώνει επίσης πως σε κάθε περίπτωση, εφόσον υπάρξει τελική συμφωνία, θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v