Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q-Telecom: Νέα φωνητική πύλη από την VoiceWeb

Δεκαεννέα φωνητικές υπηρεσίες ψυχαγωγικού και ενημερωτικού περιεχομένου, για τις οποίες χρησιμοποιήθηκαν οι πιο σύγχρονες τεχνολογίες Αυτόματης Αναγνώρισης Ομιλίας (ASR) και Αυτόματης Μετατροπής Κειμένου σε Φωνή (ΤΤS), σχεδίασε και υλοποίησε η VoiceWeb για τους πελάτες της Q-Telecom.

Q-Telecom: Νέα φωνητική πύλη από την VoiceWeb
Δεκαεννέα φωνητικές υπηρεσίες ψυχαγωγικού και ενημερωτικού περιεχομένου σχεδίασε και υλοποίησε η VoiceWeb για τους πελάτες της Q-Telecom.

Για την ανάπτυξη των υπηρεσιών χρησιμοποιήθηκαν από τη VoiceWeb οι πιο σύγχρονες τεχνολογίες Αυτόματης Αναγνώρισης Ομιλίας (ASR) και Αυτόματης Μετατροπής Κειμένου σε Φωνή (ΤΤS).

Η VoiceWeb μέσω των πρωτοποριακών της φωνητικών υπηρεσιών δίνει στους πελάτες της Q-Telecom τη δυνατότητα, όλο το 24ωρο, να ενημερωθούν άμεσα και εύκολα για θέματα που τους ενδιαφέρουν και να ανταλλάξουν απόψεις χρησιμοποιώντας ως μόνο μέσο την ίδια τους τη φωνή.

Οι φωνητικές υπηρεσίες της VoiceWeb έχουν ιδιαίτερη απήχηση στους πελάτες της Q καθώς μόλις την 1η εβδομάδα λειτουργίας η Φωνητική Πύλη δέχθηκε σημαντικό αριθμό κλήσεων.

Ειδικότερα, οι φωνητικές υπηρεσίες είναι οι: Q Dating, Q Αστρολογία, Q Ανέκδοτα, Ask Q, Q Πάμε Στοίχημα, Q Αίνιγμα, Q Βιορυθμοί, Q Ταρώ, Q Ειδήσεις, Q Καιρός, Q Χρηματιστήριο, Q 21, Q Feng Shui, Q Κινηματογράφοι, Q Θέατρα, Q Κουτσομπολιά, Q Ταξί, Q Νοσοκομεία, Q Φαρμακεία.

H Αλέκα Ταμιωλάκη, Product Marketing Manager της Q-Telecom δήλωσε σχετικά: ”Επιλέξαμε τη VoiceWeb, για την αξιοπιστία της στο χώρο των φωνητικών εφαρμογών στην Ελλάδα και για τις πολλαπλές πρωτοποριακές υπηρεσίες που συνδυάζουν ευκολία χρήσης και εργονομία.

Μέσω των κοινών υποδομών της Q, επιτύχαμε τη σύγκλιση των υπηρεσιών, προσφέροντας το σύνολο των φωνητικών λύσεων σε όλους τους πελάτες μας, τόσο στη σταθερή όσο και στην κινητή τηλεφωνία. Προτεραιότητά μας παραμένει η συνεχής ικανοποίηση των πελατών μας, με το διαρκή εμπλουτισμό νέων υπηρεσιών”.

Ο Δρ. Νίκος Πατσής, Διευθύνων Σύμβουλος της VoiceWeb, συμπλήρωσε σχετικά: ”Η απήχηση που έχει η Φωνητική Πύλη στους πελάτες της Q μας γεμίζει με ικανοποίηση. Οι προηγμένες φωνητικές εφαρμογές με Αυτόματη Αναγνώριση Ομιλίας, τις οποίες αναπτύσσει και προσφέρει η VoiceWeb, αποτελούν την επιλογή πολλών εταιρειών από τον Τηλεπικοινωνιακό κλάδο, καθώς συμβάλλουν στη διατήρηση και επαύξηση της πελατειακής τους βάσης”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v