Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλουμύλ: Η ατζέντα της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

Η σύναψη ομολογιακού δανείου, η αντικατάσταση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και η εκλογή νέου καθώς και η έγκριση διανομής μερίσματος από κέρδη χρήσεως 2004 περιλαμβάνονται στην ατζέντα των θεμάτων της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Αλουμύλ Μυλωνάς, η οποία θα συνέλθει στις 25 Μαϊου.

Αλουμύλ: Η ατζέντα της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης
Η σύναψη ομολογιακού δανείου, η αντικατάσταση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και η εκλογή νέου καθώς και η έγκριση διανομής μερίσματος από κέρδη χρήσεως 2004 περιλαμβάνονται στην ατζέντα των θεμάτων της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Αλουμύλ Μυλωνάς, η οποία θα συνέλθει στις 25 Μαϊου.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η εταιρία, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 25 Μαϊου, και ως 10.00 πμ, στο κατάστημα της εταιρικής έδρας (ΒΙ.ΠΕ Σταυροχωρίου Κιλκίς) με τα εξής θέματα ημερησίας διατάξεως:

1. Υποβολή και Έγκριση του Ισολογισμού εταιρικής χρήσεως 2004, μετά των εκθέσεων Δ.Σ. και Ελεγκτών, καθώς και των οικονομικών καταστάσεων και διαθέσεως ετησίων κερδών.

Υποβολή και έγκριση του Ενοποιημένου Ισολογισμού χρήσεως 2004 και της ενοποιημένης καταστάσεως λογαριασμού αποτελεσμάτων χρήσεως, μετά των εκθέσεων Δ.Σ. και Ελεγκτών.

2. Απαλλαγή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτών από ευθύνη αποζημιώσεως πεπραγμένων χρήσεως 2004.

3. Έγκριση αμοιβών και αποζημιώσεων των μελών του Δ.Σ. για τη χρήση 2004 και προέγκριση για την χρήση 2005.

4. Έγκριση αντικατάστασης μέλους του διοικητικού συμβουλίου και εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

5. Σύναψη ομολογιακού δανείου.

6. Έγκριση διανομής μερίσματος από κέρδη χρήσεως 2004.

7. Εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού ελεγκτού για τη χρήση 2005.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, οι μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν:

α) εάν μεν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό (δεν έχουν δηλώσει χειριστή), να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών και να παραλάβουν τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης,

β) εάν οι μετοχές τους δεν βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος τους μέσω του χειριστή τους (Α.Χ.Ε., Ε.Π.Ε.Υ., ΤΡΑΠΕΖΑ, κτλ) και να παραλάβουν τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης,

γ) εάν τέλος οι μετοχές τους τηρούνται σε προσωρινή μερίδα, να επικοινωνήσουν άμεσα με την εταιρία (Τμήμα μετόχων) για να προβούν στις απαραίτητες διαδικασίες μεταφοράς και δέσμευσης.

-------Βράβευση του διευθύνοντος συμβούλου Γ. Μυλωνά

Ο διευθύνων σύμβουλος της Αλουμύλ Μυλωνάς, κ. Γεώργιος Αλεξ. Μυλωνάς βραβεύτηκε, σε ψηφοφορία που πραγματοποίησε γνωστό οικονομικό περιοδικό, ανάμεσα στους καλύτερους επιχειρηματίες του χρηματιστηριακού δείκτη FTSE/ASE 80 και στους περισσότερο εξωστρεφείς επιχειρηματίες, για τη συνεισφορά του, μέσω της εταιρίας, στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη, μέσα στους είκοσι επιχειρηματίες με την καλύτερη φήμη για το 2004, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αλουμύλ βραβεύεται αντανακλώντας άμεσα μία βράβευση και μία αναγνώριση της ιδιαίτερης ανάπτυξης του κλάδου της διέλασης, ενός εκ των πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενων κλάδων στην χώρα μας, με μία ισχυρότατη ταυτόχρονα εξωστρέφεια.

Ένας από τους στρατηγικούς στόχους για την Αλουμύλ από τις αρχές της δεκαετίας, συνεχίζει η ανακοίνωση, υπήρξε η διαρκής ανάπτυξη και η αναβάθμιση των προϊόντων αλουμινίου και των εφαρμογών τους σε ολόκληρη τη χώρα.

Για αυτό το λόγο, προχώρησε στη δημιουργία υπερσύγχρονων κέντρων εκπαίδευσης για μηχανικούς, αρχιτέκτονες, εμπόρους και κατασκευαστές αλουμινίου, καθώς και εκθεσιακών χώρων όπου πραγματοποιούνται τακτικά εξειδικευμένα σεμινάρια για θέματα ποιότητας, προδιαγραφών πιστοποίησης και ενεργειακής συμπεριφοράς κουφωμάτων, θέματα για την ειδική σήμανση CE, θέματα κοστολόγησης και λοιπά.

Μέχρι τον Απρίλιο του 2005 έχουν εκπαιδευτεί πάνω από 2.400 κατασκευαστές κουφωμάτων σε όλη τη χώρα, μία πρωτοβουλία η οποία προάγει πρωτίστως τον κλάδο, δίνοντας διαρκώς έμφαση στην ποιοτική κατασκευή, βάσει ευρωπαϊκών προδιαγραφών, προετοιμάζοντας ουσιαστικά τον κλάδο για περισσότερο εξωστρεφή δράση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v