Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Αναθεώρηση προβλέψεων από τη διοίκηση

Σε αναθεώρηση των εκτιμήσεων της προχώρησε η διοίκηση της Cosmote σε συνέχεια της απόκτησης των Globul και Cosmofon, η οποία αναμένει αύξηση στον κύκλο εργασιών το 2005 κατά 13-25%, με τα κέρδη ανά μετοχή να ενισχύονται κατά 11%-14%.

Cosmote: Αναθεώρηση προβλέψεων από τη διοίκηση
Σε αναθεώρηση των εκτιμήσεων της προχώρησε η διοίκηση της Cosmote, όπως προκύπτει από την παρουσίαση της εταιρίας σε αναλυτές.

Όπως αναφέρει η Σίγμα Securities στο πρωινό της report η διοίκηση της θυγατρικής του ΟΤΕ παρουσίασε χθες ένα overview της στρατηγικής στα Βαλκάνια σε συνέχεια της απόκτησης των Globul και Cosmofon, σε συνέχεια της οποίας η Cosmote θα έχει παρουσία σε 4 χώρες, με πληθυσμό 24 εκατ. κατοίκους.

Η διοίκηση της Cosmote αναθεώρησε τις προβλέψεις της και εκτιμά πως ο κύκλος εργασιών στο 2005 θα ενισχυθεί κατά 13%-15% και τα κέρδη ανά μετοχή κατά 11%-14%, με το περιθώριο EBITDA να διαμορφώνεται πάνω από 40%.

Σε ό,τι αφορά την τριετία οι προβλέψεις της διοίκησης κάνουν λόγο για μέση ετήσια αύξηση 10-12% στον κύκλο εργασιών και 12%-15% για τα κέρδη ανά μετοχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v