Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Ολοκλήρωση έργου στην Papapolitis

Την εγκατάσταση του mySAP ERP στην εταιρία Papapolitis, ολοκλήρωσε η Intrasoft International μέλος του Ομίλου Intracom. Το έργο περιελάμβανε την προμήθεια του λογισμικού και την υλοποίηση των υποσυστημάτων Οικονομικής Διαχείρισης, Διοικητικής Λογιστικής, Πωλήσεων & Διανομής, Διαχείρισης Προμηθειών & Αποθηκών.

Intracom: Ολοκλήρωση έργου στην Papapolitis
Την εγκατάσταση του mySAP ERP στην εταιρία Papapolitis, ολοκλήρωσε η Intrasoft International μέλος του Ομίλου Intracom.

H εταιρία Papapolitis δραστηριοποιείται από το 1967 στην πώληση ειδών Μπάνιου, Δαπέδου και Κουζίνας, διαθέτει ήδη τρία σημεία πώλησης στο λεκανοπέδιο της Αττικής (Βούλα, Παγκράτι, Κηφισιά), ενώ βρίσκεται σε διαδικασία αναδιοργάνωσης του τρόπου διανομής των προϊόντων της, προχωρώντας στη δημιουργία υπερσύγχρονου κέντρου διανομής στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το έργο περιελάμβανε την προμήθεια του λογισμικού και την υλοποίηση των υποσυστημάτων Οικονομικής Διαχείρισης, Διοικητικής Λογιστικής, Πωλήσεων & Διανομής, Διαχείρισης Προμηθειών & Αποθηκών, ολοκληρώθηκε σε 8 μήνες και το νέο σύστημα λειτουργεί παραγωγικά από τον 01/2005.

Στη συνέχεια, η εταιρία Papapolitis ανέθεσε στην Intrasoft International ετήσιο Συμβόλαιο Παροχής Υποστήριξης (Service Level Agreement), με αντικείμενο την οργάνωση και λειτουργία του εσωτερικού Helpdesk, την παροχή πρόσθετης εκπαίδευσης, καθώς και την ανάπτυξη πρόσθετης λειτουργικότητας.

Η Intrasoft International ως Business Partner της SAP για την αγορά των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν τον απαραίτητο εξοπλισμό, το λογισμικό SAP, το προπαραμετροποιημένο πακέτο εφαρμογών και την εγκατάσταση & προσαρμογή του στις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης. Η εμπειρία και η μεθοδολογία της εξασφαλίζουν ταχεία υλοποίηση, με ιδιαίτερα προσιτό κόστος, εγγυώμενες παράλληλα την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.

Όπως επεσήμανε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας, Νάσος Παπαπολίτης, μιλώντας στο ετήσιο SAP Business Forum: ’Στο στάδιο αναζήτησης λύσεων ενδο-επιχειρησιακής οργάνωσης, αρκετοί μας επισήμαναν ότι το κόστος υλοποίησης λύσεων SAP είναι υψηλό. Σήμερα, λειτουργώντας παραγωγικά με τη λύση mySAP ERP και απολαμβάνοντας τα πρώτα σημαντικά οφέλη, αναγνωρίζουμε ότι το συνολικό κόστος υλοποίησης ήταν προσιτό και συγκεκριμένο. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στη στρατηγική μας συνεργασία με την Intrasoft International, η οποία μας υποστήριξε αφενός με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της και αφετέρου με τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια των στελεχών της, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη αξιοποίηση της επένδυσής μας.”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v