Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Συμμετοχή σε έργο στην Τουρκία

Σημαντική συμφωνία υπογράφτηκε μεταξύ του Τουρκικού οργανισμού αθλητικών τυχερών παιχνιδιών ”Spor Τoto” και της Τουρκικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με αντικείμενο την ανταλλαγή πληροφοριών για ”ανοιχτό και τίμιο Στοίχημα”. Στο έργο συμμετάσχει και η Intralot.

Intralot: Συμμετοχή σε έργο στην Τουρκία
Σημαντική συμφωνία υπογράφτηκε μεταξύ του Τουρκικού οργανισμού αθλητικών τυχερών παιχνιδιών ”Spor Τoto” και της Τουρκικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με αντικείμενο την ανταλλαγή πληροφοριών για ”ανοιχτό και τίμιο Στοίχημα”, ανακοίνωσε η Intralot.

Συγκεκριμένα, η Spor Toto θα επισημαίνει στην ομοσπονδία τις περιπτώσεις που παρατηρείται κατάθεση στοιχημάτων που χαρακτηρίζονται ”μη φυσιολογικά”, προκειμένου να εντοπίζονται και να προλαμβάνονται πιθανές περιπτώσεις διαβλητών αποτελεσμάτων.

Αντίστοιχα, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας θα πληροφορεί την Spor Toto για ανάλογες περιπτώσεις που έρχονται στη γνώση της και που μπορούν να επηρεάσουν την ομαλή διεξαγωγή του Στοιχήματος.

Τη διοργάνωση του Στοιχήματος στην Τουρκία για λογαριασμό της Spor Toto έχει αναλάβει η εταιρία Inteltek, στην οποία η Intralot είναι μέτοχος, ενώ η θυγατρική της Εταιρία Στοιχημάτων έχει αναλάβει τον καθορισμό των αποδόσεων και την παρακολούθηση του στοιχήματος.

Οι διαδικασίες και η τεχνογνωσία της Εταιρίας Στοιχημάτων επιτρέπουν τον εντοπισμό μη φυσιολογικής κατάθεσης στοιχημάτων και την ενεργοποίηση των αναγκαίων μέτρων που θα ορίσει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας.

Η συμφωνία έλαβε εκτεταμένη δημοσιότητα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ενώ το σύνολο της Τουρκικής κοινής γνώμης έδειξε θερμή ανταπόκριση, καθώς αποδεικνύεται έμπρακτα ότι η διεξαγωγή του προκαθορισμένου στοιχήματος μπορεί να αποτελέσει ασφαλιστική δικλείδα για τη διαφάνεια και τιμιότητα του πρωταθλήματος, καταλήγει η ανακοίνωση της Intralot.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v