Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MLS: Απορίας άξιον η υποχώρηση της μετοχής

Αντίθετα με την πτώση που παρουσιάζει η μετοχή, η MLS βρίσκεται σε συνεχή αναπτυξιακή πορεία από την ίδρυση της, ενώ ο βασικός μέτοχος κ. Ιωάννης Καματάκης, εξακολουθεί να κατέχει το 70% του μετοχικού κεφαλαίου, όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη.

MLS: Απορίας άξιον η υποχώρηση της μετοχής
Σε συνεχή αναπτυξιακή πορεία βρίσκεται η MLS Πληροφορική, από την ίδρυση της μέχρι σήμερα, αντίθετα με την πορεία της μετοχής και την πτώση κατά τις τελευταίες συνεδριάσεις, ενώ ο βασικός μέτοχος κ. Ιωάννης Καματάκης διατηρεί αμετάβλητη τη θέση του και κατέχει το 70% του μετοχικού κεφαλαίου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της.

Στο πλαίσιο ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού, η MLS ανακοίνωσε ότι διαθέτει μηδενικό τραπεζικό δανεισμό, ίδια κεφάλαια 12.829.658 ευρώ, σχέση ξένων προς ίδια κεφάλαια 0.11 και δείκτη άμεσης ρευστότητας 4,23.

Το περιθώριο καθαρού κέρδους για τη χρήση του 2004 ανήλθε σε 36,2% ενώ τα καθαρά κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 1.526.000 ευρώ.

Με βάση το χθεσινό κλείσιμο της μετοχής ο πολλαπλασιαστής κερδών της μετοχής (p/e) διαμορφώνεται στο 7 ενώ ο δείκτης τιμής προς λογιστική αξία (p/bv)βρίσκεται στο 0,82.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v