Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δηλώσεις Βουρλούμη για συμμετοχή ΟΤΕ σε Cosmote

Ο ΟΤΕ δε σκοπεύει στην παρούσα συγκυρία να προβεί σε εξαγορά των μειοψηφικών μερίδιων στην Cosmote, δήλωσε στο Dow Jones ο Πρόεδρος του οργανισμού, Π. Βουρλούμης.

Δηλώσεις Βουρλούμη για συμμετοχή ΟΤΕ σε Cosmote
”Ο ΟΤΕ δε σκοπεύει στην παρούσα συγκυρία να προβεί σε εξαγορά των μειοψηφικών μερίδιων στην Cosmote”, δήλωσε στο Dow Jones ο Πρόεδρος του οργανισμού, Π. Βουρλούμης.

”Βραχυχρόνια και υπό τον όρο ότι ο ΟΤΕ θα έχει επιλύσει τα προβλήματά του, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί”, πρόσθεσε ο ίδιος.

Υπολογίζεται ότι ο ΟΤΕ μέσω συνεχών αγορών, που πρόκειται να φθάσουν στο 5%, διαθέτει τη στιγμή αυτή το στιγμή το 65% περίπου του μετοχικού κεφαλαίου της Cosmote.

Στο τηλεγράφημα γίνεται επίκληση ανάλυσης της Morgan Stanley, στην οποία τονίζεται η ύπαρξη υπερβάλλοντος προσωπικού στο κομμάτι σταθερής τηλεφωνίας, που αριθμεί 16.300 άτομα, την ίδια στιγμή που, όπως αναφέρεται, οι ανάγκες καλύπτονται με 10.000 προσωπικό.

Παράλληλα οι αναλυτές της Morgan Stanley, εκτιμούν ως ”κακή στρατηγική κίνηση” μια συγχώνευση του ΟΤΕ με την θυγατρική, αφού οι όροι εργασίας στις δύο εταιρίες είναι εντελώς διαφορετικοί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v