Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank: Περιοδεία Ν. Νανόπουλου στη Μακεδονία

Τις περιοχές της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, επεσκέφθη το διήμερο 19 και 20 Απριλίου, κλιμάκιο της Διοίκησης της Eurobank, με επικεφαλή τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Νικόλαο Νανόπουλο, ο οποίος μίλησε στη Βέροια σε περίπου 300 επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες.

Eurobank: Περιοδεία Ν. Νανόπουλου στη Μακεδονία
Τις περιοχές της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, επεσκέφθη κλιμάκιο της Διοίκησης της Eurobank, με επικεφαλή τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Νικόλαο Νανόπουλο, το διήμερο 19 και 20 Απριλίου.

”Στην Eurobank, έχουμε συνειδητοποιήσει το στρατηγικό ρόλο της ιδιωτικής επιχειρηματικής δράσης για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, ανεξαρτήτως μεγέθους επιχείρησης και για αυτό έχουμε έντονη παρουσία στο χώρο της χρηματοδότησης και ευρύτερα της υποστήριξής της. Στην Eurobank υποστηρίζουμε έμπρακτα την επιχειρηματικότητα και λειτουργούμε με βάση μια διαφοροποιημένη προσέγγιση έναντι των εταιρικών μας πελατών με στόχο να είμαστε συνεργάτες και σύμβουλοι και όχι απλώς χορηγοί δανείων”.

Την επισήμανση αυτή έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias κ. Νικόλαος Νανόπουλος σε ομιλία του, στη Βέροια, προς περίπου 300 επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank κ. Ν. Νανόπουλος, και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος κ. Βύρων Μπαλλής, που συνοδεύονταν από ανώτερα στελέχη της Τράπεζας επεσκέφθησαν τη Βέροια, τη Νάουσα, την Έδεσσα, τα Γρεβενά, την Καστοριά, την Φλώρινα, την Κοζάνη, την Πτολεμαϊδα, την Κατερίνη, τα Γιαννιτσά και την Αριδαία, πόλεις όπου η Eurobank διαθέτει 13 καταστήματα και εξετάζει την επέκταση του δικτύου της μετά και από αιτήματα παραγωγικών τάξεων.

Αναφερόμενος στην στρατηγική της Τράπεζας για την ανάπτυξη και της περιφέρειας και την στήριξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, ο κ. Νανόπουλος τόνισε ότι η Eurobank προωθεί προσωποποιημένη και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση. Για το σκοπό αυτό, η Eurobank Τραπεζική Επιχειρήσεων, συνδέει την κάθε επιχείρηση με ειδικά εκπαιδευμένο στέλεχός της, που αποτελεί επίσης τον κρίκο επαφής της με τους 19 εξειδικευμένους τομείς τραπεζικής, που καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών των μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων.

Έμφαση, παράλληλα, δίνει η Τράπεζα στην παροχή σύγχρονων και ελκυστικών επενδυτικών προϊόντων καθώς και στην ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες πελάτες. Στην παρούσα οικονομική συγκυρία, επεσήμανε στην ομιλία του ο κ. Νανόπουλος, έχει γίνει πλέον σαφές ότι ”οι επενδυτές πρέπει να προσανατολίζονται σε επενδυτικά προϊόντα που να μην είναι απόλυτα και ευθέως συνδεδεμένα με τις χρηματιστηριακές αγορές.

Ταυτόχρονα, θα πρέπει να επιλέγονται τοποθετήσεις που να βελτιώνουν τη σχέση απόδοσης / κινδύνου ή να επιτυγχάνουν τη δημιουργία υπεραξίας από διαφορετικές και πιο προβλέψιμες εξελίξεις της αγοράς.

Στην κατεύθυνση αυτή, η Eurobank δημιούργησε ειδικού τύπου επενδυτικά προϊόντα που περιορίζουν τον επενδυτικό κίνδυνο”.

Ειδική αναφορά έγινε και στο σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Τράπεζα στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης για την οποία μάλιστα το οικονομικό δυναμικό της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στο κλιμάκιο της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias που περιόδευσε στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων κ. Μιχάλης Βλασταράκης και ο Βοηθός Γενικός Διευθυντής / Διευθυντής Τομέα Καταστημάτων Βορείου Ελλάδος κ. Παναγιώτης Βαρελάς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v