Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς Real Estate: Διευκρινίσεις προς ΧΑ

Διευκρινίσεις αναφορικά με την απόκτηση του 7% στην Club Hotel Loutraki και τον τρόπο χρηματοδότησης της αγοράς αλλά και την πρόθεσή της να πωλήσει οικοπεδική έκταση στον Αγ. Στέφανο, διατυπώνει σε επιστολή της στο ΧΑ η Πειραιώς Real Estate.

Πειραιώς Real Estate: Διευκρινίσεις προς ΧΑ
Διευκρινίσεις αναφορικά με την απόκτηση του 7% στην Club Hotel Loutraki και τον τρόπο χρηματοδότησης της αγοράς, αλλά και την πρόθεσή της να πωλήσει οικοπεδική έκταση στον Αγ. Στέφανο, διατυπώνει σε επιστολή της στο ΧΑ η Πειραιώς Real Estate.

Ειδικότερα, επισημαίνεται ότι η από 15/4/2005 ανακοίνωση της εταιρίας αναφέρεται στην πρόθεση πώλησης των ακινήτων της οδού 26ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη και της εξ’ αδιαιρέτου ιδιοκτησίας της εταιρείας σε οικοπεδική έκταση στον ’Αγιο Στέφανο Αττικής, όταν δε θα υπάρξουν ενδιαφερόμενοι και καταρτισθεί η σχετική συμφωνία θα γνωστοποιηθεί άμεσα.

Οσον αφορά στην απόκτηση ποσοστού 7% των μετοχών της Club Hotel Loutraki, η εταιρία γνωστοποιεί ότι διεξάγονται διαπραγματεύσεις και πρόκειται να καταρτισθεί σύμβαση για την απόκτηση των μετοχών, η οποία όπως είναι γνωστό θα πρέπει να εγκριθεί από την αρμόδια Επιτροπή του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Τέλος, σημειώνεται ότι η χρηματοδότηση της αγοράς θα γίνει από διαθέσιμα της εταιρίας, το προϊόν πώλησης των ανωτέρω στο σημείο i αναφερομένων ακινήτων και δανεισμό της εταιρείας για το συγκεκριμένο σκοπό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v