Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τeledome: Μήνυση κατά του ΟΤΕ

Στον εισαγγελέα πήγε σήμερα, 20 Απριλίου, η διοίκηση της Teledome προκειμένου να καταθέσει μήνυση εναντίον του ΟΤΕ και για τη χθεσινή διακοπή των κυκλωμάτων διασύνδεσης. Παράλληλα η εταιρία θα καταθέσει αύριο μήνυση για αυτοδικία και εκβιασμό.

Τeledome: Μήνυση κατά του ΟΤΕ
του Σταμάτη Ζαχαρού

Στον εισαγγελέα πήγε σήμερα, 20 Απριλίου, η διοίκηση της Teledome προκειμένου να καταθέσει μήνυση εναντίον του ΟΤΕ και για τη χθεσινή διακοπή των κυκλωμάτων διασύνδεσης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το απόγευμα η ΕΕΤΤ εξέδωσε προσωρινή διαταγή ζητώντας από τον ΟΤΕ να επανενεργοποιήσει τις υπηρεσίες διασύνδεσης μέχρι της εκδόσεως της οριστικής απόφασης των ασφαλιστικών μέτρων.

Η Teledome, καθώς η διαδικασία του αυτόφωρου έχει παρέλθει θα καταθέσει αύριο το πρωί μήνυση για αυτοδικία και εκβιασμό, ενώ στα μέσα της επόμενης εβδομάδας και αφού συγκεντρώσει τα απαραίτητα στοιχεία, θα καταθέσει αγωγή με την οποία θα απαιτεί αποζημίωση από τον ΟΤΕ για τις βλάβες που υπέστη.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την εταιρία, η βλάβη από τη μη πραγματοποίηση κλήσεων τη χθεσινή ημέρα ανέρχεται σε 500.000 ευρώ, ενώ τα διαφυγόντα κέρδη από όσα συνέβησαν χθες εκτιμώνται και αναμένεται η τεκμηρίωσή τους σε 10 εκ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v