Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Ανανέωση της σειράς προϊόντων ADSL

Τη διάθεση των νέων ADSL Μodems & Ρouters Microcom στην αγορά, ανακοίνωσε, η Info-Quest, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων Microcom στην Ελλάδα.

Info-Quest: Ανανέωση της σειράς προϊόντων ADSL
Τη διάθεση των νέων ADSL Μodems & Ρouters Microcom στην αγορά, ανακοίνωσε, η Info-Quest, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων Microcom στην Ελλάδα.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, τα νέα προϊόντα της Microcom, είναι πλήρως διαμορφωμένα µε Ελληνικές ρυθμίσεις και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα δίκτυα των εταιρειών Παροχής Internet. Διατίθενται µε Οδηγό Εύκολης Εγκατάστασης (Self-installation Wizard), που περιλαμβάνει προκαθορισμένα προφίλ για την Ελλάδα, τα οποία μπορεί να επιλέξει ο χρήστης.

Οι νέοι Microcom ADSL routers, 1 και 4 θυρών, επανασχεδιάστηκαν ώστε να υποστηρίζουν γραμμές PSTN και ISDN. Διαθέτουν θύρα USB, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να χρησιμοποιούν συνδέσεις USB και Ethernet, ακόµη και ταυτόχρονα, ενώ η λειτουργία firewall, η δυνατότητα διέλευσης από δίκτυα VPN, η εύκολη διαχείριση µέσω Web browser και η ευρεία υποστήριξη λειτουργικών συστημάτων, συγκαταλέγονται στα στάνταρ χαρακτηριστικά τους.

Σημειώνεται ακόμα στην ανακοίνωση, ότι στα πιο ”hot” προϊόντα της νέας σειράς, συγκαταλέγεται ο ADSL DeskPorte Router WiFi 11g, 4 θυρών. Πρόκειται για μία συσκευή όλα σε ένα - ADSL & WiFi- που αποτελεί μία ισχυρή λύση ασύρματης επικοινωνίας για επαγγελματική και οικιακή χρήση. Ο νέος router παρέχει απόλυτη ελευθερία σύνδεσης – μέσω WiFi, Ethernet & USB – με δυνατότητα παράλληλης χρήσης όλων των θυρών από πολλαπλούς υπολογιστές. Το ενσωματωμένο firewall παρέχει προστασία από τυχόν επιθέσεις ενώ τα πρωτόκολλα WEP & WPA που υποστηρίζει εξασφαλίζουν ασφαλή ασύρματη επικοινωνία.

Τα νέα Microcom ADSL modems χρησιµοποιούν το νέο Conexant chipset, το οποίο παρέχει πρόσβαση full rate, έως 8 Mbps για λήψη και 1 Mbps για αποστολή µέσω θύρας USB, ενώ υποστηρίζει επίσης μετάδοση ήχου και βίντεο µε συνεχή ροή (audio/video streaming) για μέγιστη αξιοποίηση της σύνδεσης ADSL. Τα νέα modems δεν απαιτούν ανεξάρτητη τροφοδοσία ρεύματος στοιχείο πυο αυξάνει ακόμα περισσότερο την ευχρηστία και δυνατότητα μεταφοράς των συσκευών.

Όλα τα προϊόντα της Microcom, διατίθενται στην Ελληνική αγορά από την Info-Quest και το δίκτυο συνεργατών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v