Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλουμύλ: Διευκρινίσεις για την επένδυση στη Fyrom

”Δεν προβλέπεται επί του παρόντος η ανέγερση παραγωγικής βάσης, ήτοι γραμμή διέλασης ή βαφείο προφίλ, δεδομένου πως οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο Βελιγράδι θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση από τη FYROM”, δηλώνει η Αλουμύλ, σχολιάζοντας δημοσιεύματα.

Αλουμύλ: Διευκρινίσεις για την επένδυση στη Fyrom
Δεν προβλέπεται επί του παρόντος η ανέγερση παραγωγικής βάσης, ήτοι γραμμή διέλασης ή βαφείο προφίλ, δεδομένου πως οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο Βελιγράδι θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση από τη FYROM, καθόσον δε επικρατεί και ευνοϊκό καθεστώς με την απουσία δασμών εισαγωγής” δηλώνει η Αλουμύλ Μυλωνάς, σχολιάζοντας δημοσιεύματα.

Με αφορμή δημοσιεύματα στις εφημερίδες Μακεδονία στις 06/04/05 και Θεσσαλονίκη στις 11/04/05, αναφορικά με την επένδυση σε νέα γραμμή βαφείου αλουμινίου στη θυγατρική του Ομίλου Alumil Skopje στη Fyrom, η εισηγμένη επισημαίνει ότι ”όπως είχε προαναφερθεί και στην τελευταία εταιρική παρουσίαση, στα Σκόπια έχουν σχεδόν περατωθεί αποθήκες συνολικού κόστους 0,5 εκατ. ευρώ περίπου, βάσει στρατηγικού σχεδιασμού, για την περαιτέρω εξάπλωση του εμπορικού δικτύου του Ομίλου”.

Παράλληλα η Αλουμύλ διευκρινίζει ότι οι βιομηχανικές μονάδες της Σερβίας, -σε πλήρη λειτουργία τον επόμενο μήνα- περιλαμβάνουν μία γραμμή παραγωγής 1.870 ΜΤ, ετήσιας δυναμικότητας 8.000 τόνων προφίλ, υπερσύγχρονο οριζόντιο βαφείο επεξεργασίας 8.000 τόνων ετησίως, ενώ προβλέπεται και η κατασκευή χυτηρίου για την καθετοποίηση της συνολικής διαδικασίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v