Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κρι-Κρι: Ειδική ημερίδα για το γιαούρτι

Ημερίδα με θέμα τις ευεργετικές ιδιότητες της γιαούρτης για την υγεία του ανθρώπου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Απριλίου στις εγκαταστάσεις της Κρι-Κρι στις Σέρρες, την οποία τίμησαν εκπρόσωποι κρατικών υπηρεσιών υγείας από διάφορες περιοχές της Μακεδονίας και τοπικές αρχές της περιοχής.

Κρι-Κρι: Ειδική ημερίδα για το γιαούρτι
Ημερίδα με θέμα τις ευεργετικές ιδιότητες της γιαούρτης για την υγεία του ανθρώπου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Απριλίου στις εγκαταστάσεις της Κρι-Κρι στις Σέρρες.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι κρατικών υπηρεσιών υγείας από διάφορες περιοχές της Μακεδονίας και τοπικές αρχές της περιοχής.

Οι ομιλητές της ημερίδας, κ. Ν. Τζανετάκης (Πτυχ. Γεωπονίας, Dr Καθηγητής Α.Π.Θ.), κ. Κ. Μπιλιαδέρης (Πτυχ. Γεωπονίας, ΜSc, PhD, Καθηγητής Α.Π.Θ.) και κa. Δ. Καλογρίδου-Βασιλειάδου (πτυχ. Γεωπονίας, Δρ Καθηγήτρια Α.Π.Θ.) τοποθετήθηκαν εστιάζοντας τόσο στις ωφέλειες στην υγεία από την συμμετοχή της γιαούρτης ως βασικό συστατικό της διατροφής του ανθρώπου, όσο και στις σύγχρονες τάσεις ανάπτυξης νέων προϊόντων γιαούρτης ενισχυμένων με βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και άλλα χρήσιμα συστατικά για την σωστή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού.

Επίσης αναφέρθηκαν σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων και την σημασία τους για την ανθρώπινη υγεία.

Παράλληλα, ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους τους εργοστασίου και δεξίωση για όλους τους παρευρισκόμενους .

Την ημερίδα χαιρέτησε ο κ. Π. Τσινάβος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι-Κρι, ο οποίος αναφέρθηκε στην σημασία της συνεργασίας της βιομηχανίας με κρατικούς και εκπαιδευτικούς φορείς με στόχο την συνολική βελτίωση της ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών προς όφελος των καταναλωτών .

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v