Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Σύμβαση στη Νιγηρία, ύψους 1,6 εκ. ευρώ

Σύμβαση με τον Oργανισμό τυχερών παιχνιδιών του Λάγκος της Νιγηρίας υπέγραψε η Intralot (για την προμήθεια ενός ολοκληρωμένου on line συστήματος), η οποία περιλαμβάνει την προμήθεια της πλατφόρμας λογισμικού LOTOS, 600 τερματικά με τηλεπικοινωνιακή σύνδεση τύπου GPRS και το λογισμικό για δύο παιχνίδια (αριθμολαχεία).

Intralot: Σύμβαση στη Νιγηρία, ύψους 1,6 εκ. ευρώ
Σύμβαση με τον Οργανισμό τυχερών παιχνιδιών του Λάγκος της Νιγηρίας υπέγραψε η Intralot (για την προμήθεια ενός ολοκληρωμένου on line συστήματος), η οποία περιλαμβάνει την προμήθεια της πλατφόρμας λογισμικού LOTOS, 600 τερματικά με τηλεπικοινωνιακή σύνδεση τύπου GPRS και το λογισμικό για δύο παιχνίδια (αριθμολαχεία).

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η αξία της προμήθειας για την αρχική φάση του έργου ανέρχεται στα 1,6 εκατ. ευρώ, πλέον της τεχνικής υποστήριξης του συστήματος κατά τη διάρκεια της 10ετούς σύμβασης.

Η λειτουργία του συστήματος στο Λάγκος αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του δεύτερου εξαμήνου του 2005 και θα αποτελέσει το 4ο on line σύστημα διεξαγωγής τυχερών παιχνιδιών στην Αφρική.

Η πολιτεία του Λάγκος είναι η μεγαλύτερη και πιο οικονομικά ανεπτυγμένη πολιτεία της Νιγηρίας με πληθυσμό 10,3 εκατομμυρίων κατοίκων, ενώ αποτελεί την επιχειρηματική πρωτεύουσα της χώρας που είναι και η δεύτερη πλουσιότερη χώρα της ηπείρου.

Σημειώνεται ότι η ανάληψη του έργου στη Νιγηρία διευρύνει τη γεωγραφική επέκταση της Intralot και σηματοδοτεί την είσοδο της εταιρίας σε μία νέα ήπειρο -ύστερα από Ευρώπη, Αμερική και Ασία- όπου δημιουργούνται προϋποθέσεις επέκτασης και σε άλλες χώρες της περιοχής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v