Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η απάντηση της Εθνικής για τη Διεθνική ΑΕΔΑΚ

Ύστερα από αίτημα της Διεθνική ΑΕΔΑΚ, διενεργείται φορολογικός έλεγχος για τις χρήσεις 2002 και 2003, στο πλαίσιο της πάγιας πρακτικής του Ομίλου για την ταχύτερη δυνατή περαίωση των φορολογικών υποθέσεων της Τράπεζας και των θυγατρικών της, ανακοίνωσε η Εθνική.

Η απάντηση της Εθνικής για τη Διεθνική ΑΕΔΑΚ
Ύστερα από αίτημα της Διεθνική ΑΕΔΑΚ, διενεργείται φορολογικός έλεγχος για τις χρήσεις 2002 και 2003, στο πλαίσιο της πάγιας πρακτικής του Ομίλου για την ταχύτερη δυνατή περαίωση των φορολογικών υποθέσεων της Τράπεζας και των θυγατρικών της, ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα με αφορμή δημοσιεύματα για την θυγατρική εταιρία.

Ο σχετικός φορολογικός έλεγχος, που άρχισε στις 28 Ιανουαρίου 2005, συνεχίζεται, επισημαίνει η Εθνική, ενώ τονίζει, ότι οι αρμόδιες εποπτικές αρχές θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα, όπως προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία, όταν ο έλεγχος ολοκληρωθεί.



Τα αναφερόμενα στα δημοσιεύματα φορολογικά θέματα έχουν αποτελέσει αντικείμενο φορολογικού ελέγχου και σε προηγούμενες χρήσεις χωρίς να υπάρξει ουδεμία παρατήρηση.



Τα ίδια θέματα έχουν προκύψει και σε άλλους ελληνικούς χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς και έχουν διευθετηθεί ομαλά στο πλαίσιο της υφισταμένης νομοθεσίας, χωρίς να υπάρξει δημοσιότητα, όπως περιέργως συμβαίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Εθνική.



Για τα λοιπά θέματα που αναφέρονται στα δημοσιεύματα αρμόδιο είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v