Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Συνεργασία με τη Secure Computing

Την έναρξη της συνεργασία της με την Secure Computing Corporation, ως επίσημος διανομέας των προϊόντων της στην Ελληνική αγορά, ανακοίνωσε η εταιρία Info-Quest.

Info-Quest: Συνεργασία με τη Secure Computing
Την έναρξη της συνεργασία της με την Secure Computing Corporation, ως επίσημος διανομέας των προϊόντων της στην Ελληνική αγορά, ανακοίνωσε η εταιρία Info-Quest.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Secure Computing θεωρείται ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης, διεθνώς, στον τομέα της ασφάλειας για περισσότερα από 20 χρόνια, παρέχοντας εξειδικευμένες λύσεις για ασφαλή πρόσβαση σε δίκτυα και εφαρμογές σε πάνω από 11.000 πελάτες και συνεργάτες.

Οι προσφερόμενες λύσεις της διαχωρίζονται στις παρακάτω κατηγορίες:

* SmartFilter Products – Με τα προϊόντα αυτά παρέχεται η δυνατότητα στον οργανισμό να ελέγξει την χρήση του Internet, λαμβάνοντας παράλληλα δραστικά μέτρα για την αποφυγή σοβαρών προβλημάτων που προκύπτουν από την πρόσβαση των εργαζομένων σε αυτό. Η πολιτική του Internet μπορεί να θεσπιστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του οργανισμού.

* SafeWord Strong Authentication Solutions – Με τις λύσεις Strong Authentication πιστοποιείται ποιος έχει πρόσβαση στις εφαρμογές και στα δεδομένα του οργανισμού, ελαχιστοποιώντας το ρίσκο των κωδικών πρόσβασης. Τα SafeWord tokens δημιουργούν νέους κωδικούς με κάθε user login, εξασφαλίζοντας την πρόσβαση στο δίκτυο μόνο των εξουσιοδοτημένων χρηστών. Εγκαθίστανται σε λίγα λεπτά στην ήδη υπάρχουσα δομή του οργανισμού, συνυπάρχουν με το Active Directory και προστατεύουν με ασφάλεια την πρόσβαση στις εφαρμογές από απομακρυσμένους χρήστες.

Στη γκάμα των προϊόντων SafeWord συμπεριλαμβάνονται τα εξειδικευμένα προϊόντα:

* SafeWord RemoteAccess – προστασία VPNs / RADIUS, CITRIX και συνδέσεις Outlook Web Access. Προστατεύει ακόμη CISCO VPNs, routers και firewalls.

* SafeWord for CheckPoint – προστασία Check Point VPNs, πιστοποιημένα OPSEC και SmartOPSEC.

* SafeWord for Citrix MetaFrame – σχεδιασμένο για συστήματα πλατφόρμας Citrix SafeWord for Nortel Networks – προστασία Nortel Network VPNs.

Πρόσφατα, η Secure Computing πρόσθεσε στην γκάμα των προϊόντων της το MobilePass, μια λύση out-of-the box, η οποία υλοποιεί το strong authentication επιτρέποντας στους οργανισμούς να πιστοποιούν τους χρήστες με μιας χρήσης κωδικούς μέσω SMS. Το MobilePass υποστηρίζει παράλληλα και άλλα authenticators όπως tokens και smartcards.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v