Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Στις 28 Απριλίου η γ.σ. για stock option

Τη Μ. Πέμπτη 28 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η επαναληπτική γενική συνέλευση της Τράπεζας Πειραιώς, με θέμα την έγκριση του προγράμματος διάθεσης μετοχών με τη μορφή δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς μετοχών, με τιμή διάθεσης 15,44 ευρώ ανά μετοχή.

Πειραιώς: Στις 28 Απριλίου η γ.σ. για stock option
Τη Μ. Πέμπτη 28 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί η επαναληπτική γενική συνέλευση της Τράπεζας Πειραιώς, με θέμα την έγκριση του προγράμματος διάθεσης μετοχών με τη μορφή δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς μετοχών, με τιμή διάθεσης 15,44 ευρώ ανά μετοχή.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα της έγκρισης του προγράμματος διάθεσης μετοχών δεν είχε συζητηθεί στη τακτική γενική συνέλευση της Τράπεζας Πειραιώς στις 7 Απριλίου, η οποία είχε εγκρίνει μεταξύ άλλων την απόκτηση 20.025.700 ιδίων μετοχών, που αποτελεί ποσοστό 10% του συνόλου των μετοχών της Τράπεζας, με ανώτατη τιμή τα 33 ευρώ και κατώτατη τα 3 ευρώ.

Στο ανωτέρω ποσοστό περιλαμβάνονται και οι ίδιες μετοχές τις οποίες έχει προηγουμένως αποκτήσει η Τράπεζα, ενώ οι αγορές θα πραγματοποιηθούν εντός χρονικού διαστήματος ενός έτους από σήμερα (δηλαδή το αργότερο μέχρι 7.4.2006).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v