Στο hol video club οι σειρές του ABC TV on Demand

Νέα συνεργασία με τη Walt Disney ξεκινάει το hol video club, προσφέροντας για πρώτη φορά ολοκληρωμένες τις τηλεοπτικές σειρές του ABC TV on Demand άμεσα και δωρεάν.

Στο hol video club οι σειρές του ABC TV on Demand
Μία ακόμα συνεργασία ξεκινάει για το hol video club με τη Walt Disney. Για πρώτη φορά διαθέσιμα on demand όλα τα επεισόδια των τηλεοπτικών σειρών του ABC TV on Demand θα είναι διαθέσιμα άμεσα και δωρεάν στο hol video club.

Όπως σημειώνει η εταιρία, κάθε νέα σειρά που θα προστίθεται στο hol video club θα περιλαμβάνει όλους τους διαθέσιμους κύκλους επεισοδίων, συνθέτοντας έναν «ατελείωτο» κατάλογο περιεχομένου με περισσότερες από 1.000 ώρες τηλεοπτικής διασκέδασης συνολικά.

Οι συνδρομητές του hol video club θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλα τα επεισόδια από τις σειρές Lost, Desperate Housewives, Grey’s Anatomy, Private Practice, Cougar Town, Dirty Sexy Money, Ugly Betty, κ.ά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, οι κορυφαίες σειρές του ABC που καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό παγκοσμίως, όχι μόνο ενισχύουν το περιεχόμενο της υπηρεσίας hol video club, αλλά και προσφέρουν το πολυπόθητο ζητούμενο να δει κάποιος ολοκληρωμένη μια τηλεοπτική σειρά όποτε θέλει.

Σημειώνεται ότι το hol video club διαθέτει πλέον περισσότερες από 3.000 ταινίες, τηλεοπτικές και παιδικές σειρές, εκ των οποίων οι περισσότερες διατίθενται χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Η υπηρεσία hol my tv που περιέχει και το hol video club προσφέρεται σε όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες hol double play, μόνο με 8 ευρώ το μήνα, δωρεάν εξοπλισμό και τους πρώτους 3 μήνες δώρο.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την υπηρεσία της hellas online hol my tv στο www.holmytv.gr, στο 13844 ή στα καταστήματα Vodafone.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v