Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μη προβεβλημένη η μετοχή της TOUSA, λέει η WSJ

Τη συμμετοχή της θυγατρικής TOUSA, σε άρθρο της Wall Street Journal, με θέμα τις μη προβεβλημένες μετοχές οι οποίες μπορεί σύντομα να προσελκύουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, γνωστοποίησε η Τεχνική Ολυμπιακή.

Μη προβεβλημένη η μετοχή της TOUSA, λέει η WSJ
Την αναφορά της θυγατρικής TOUSA, σε άρθρο της Wall Street Journal, με θέμα τις μη προβεβλημένες μετοχές οι οποίες μπορεί σύντομα να προσελκύουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, γνωστοποίησε η Τεχνική Ολυμπιακή.

Ειδικότερα, η TOUSA, εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE), σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο (5-4-05) της έγκυρης οικονομικής εφημερίδας Wall Street Journal με τίτλο ”SmartMoney Stock Screen / Unheard of Stocks” για την εξεύρεση αφανών μετοχών (μη προβεβλημένων) οι οποίες μπορεί σύντομα να προσελκύουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην Wall Street, κατατάσσεται μεταξύ των οκτώ εταιριών στην λίστα των ”Undercovered Companies”.

Oπως επισημαίνεται στο άρθρο, οι μετοχές αυτές σύντομα, λόγω του ρυθμού αύξησης των κερδών τους και της αποτίμησης των μετοχών τους, θα προσελκύσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από την πλευρά των αναλυτών.

Η αξιολόγηση των οκτώ αυτών εταιριών προέκυψε από την εξέταση οκτώ χιλιάδων (8.000) εταιριών, με βάση σειρά κριτηρίων, όπως, της σχέσης μεταξύ δανεισμού και ιδίων κεφαλαίων με συντελεστή μικρότερο του 0,5, της υπέρβασης των προβλέψεων επί των κερδών κατά τα τελευταία τέσσερα δημοσιευμένα τρίμηνα κ.λπ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v