Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Tellas: Από Γερμανό & Multirama η ”izi by Tellas”

Στις αλυσίδες καταστημάτων Γερμανός και Multirama διατίθεται από τις αρχές Απριλίου το η ”izi by Tellas”, πρωτοποριακή υπηρεσία ADSL με σταθερή χρέωση της Tellas.

Tellas: Από Γερμανό & Multirama η ”izi by Tellas”
Στις αλυσίδες καταστημάτων Γερμανός και Multirama διατίθεται από τις αρχές Απριλίου το ”izi by Tellas”, η πρωτοποριακή υπηρεσία ADSL με σταθερή χρέωση της Tellas.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Tellas, η νέα υπηρεσία ”izi by Tellas”, παρέχει στον πελάτη ολοκληρωμένη πρόσβαση στο Internet με υψηλή ταχύτητα, που συνδυάζει τη γραμμή ΑDSL και τη σύνδεση στο Internet, καθώς και πλήθος επιπλέον παροχών.

Ταυτόχρονα, το ”izi by Tellas” αποτελεί την ευκολότερη διαδικασία πρόσβασης στο Internet, ενώ συνδυάζει την πλέον ολοκληρωμένη και οικονομική πρόταση.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της υπηρεσίας επικεντρώνεται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, που την καθιστούν μοναδική στο είδος της:

* Παρέχεται με δωρεάν εξοπλισμό (modem, splitter)

* Παρέχεται με δωρεάν ενεργοποίηση της γραμμής ADSL

* Με συνολικό μηνιαίο κόστος που ξεκινάει από μόνο 43,90 ευρώ (ταχύτητα 384Κ).

* Δεν απαιτεί προπληρωμή.

* Παραδίδεται κατ’ οίκον, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, χωρίς χρέωση.

* Προσφέρει δωρεάν αναβάθμιση στην αμέσως μεγαλύτερη ταχύτητα Internet μετά τον πρώτο χρόνο, για όσους επιλέξουν 24μηνη συνδρομή.

* Προσφέρει 4 ώρες δωρεάν αστικές κλήσεις σε κάθε λογαριασμό.

Τέλος, αναφέρεται, ότι η υπηρεσία ”izi by Tellas”, που παρουσιάστηκε στις αρχές του 2005, σημειώνει μεγάλη επιτυχία ανάμεσα στους χρήστες ADSL. Η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού οφείλεται στο γεγονός ότι διαθέτει τα αρτιότερα τεχνικά χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με την πραγματικά ανταγωνιστική τιμή του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v