Βωβός: Δέσμευση καταθέσεων έως 50% από Δημόσιο

Στην άρση του απορρήτου και στη δέσμευση του 50% των καταθέσεων της εταιρίας Βωβός και των νόμιμων εκπροσώπων της έναντι του Δημοσίου προχώρησε η ΔΟΥ Μεγάλων Επιχειρήσεων. Μπλόκο και στη μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων.

Βωβός: Δέσμευση καταθέσεων έως 50% από Δημόσιο
Στην άρση του απορρήτου καταθέσεων που διατηρεί η εταιρία Βωβός στις τράπεζες καθώς και τα φυσικά πρόσωπα που εκπροσώπησαν την εταιρία από τις αρχές του 2009 ως σήμερα προχώρησε το Δημόσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις τράπεζες, η ΔΟΥ Μεγάλων Επιχειρήσεων με έγγραφό της προς τα πιστωτικά ιδρύματα γνωστοποιεί ότι αναστέλλεται έναντι του Δημοσίου το απόρρητο των καταθέσεων, λογαριασμών και πράξεων επί χρηματοοικονομικών προϊόντων της εταιρίας Βωβός και δεσμεύεται το 50%, με εξαίρεση τα ποσά που κατευθύνονται για μισθοδοσία.

Η άρση του απορρήτου και η δέσμευση ως του 50% των καταθέσεων αφορά και τους κ. Χαράλαμπο Βωβό και Αρμόδιο Βωβό, που διατέλεσαν και διατελούν νόμιμοι εκπρόσωποι της εταιρίας από τις αρχές του 2009 ως σήμερα.

Ταυτόχρονα, λαμβάνονται μέτρα που μπλοκάρουν ενδεχόμενη μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων της εταιρίας.

Η ΔΟΥ Μεγάλων Επιχειρήσεων προχώρησε στις παραπάνω ενέργειες καθώς διαπιστώθηκαν ανακρίβειες στη δήλωση φόρου μισθωτών υπηρεσιών, στη δήλωση εισφοράς αλληλεγγύης, ενώ δεν υποβλήθηκαν αναγκαίες φορολογικές δηλώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v