Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

INTRALOT: Σύμβαση για το στοίχημα στην ΠΓΔΜ

Νέα σύμβαση 6ετούς διάρκειας με τον Οργανισμό τυχερών παιχνιδιών της ΠΓΔΜ ”Lotarija na Makedonija” υπέγραψε η Intralot, για την οργάνωση, λειτουργία και διαχείριση παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης.

INTRALOT: Σύμβαση για το στοίχημα στην ΠΓΔΜ
Νέα σύμβαση 6ετούς διάρκειας με τον Οργανισμό τυχερών παιχνιδιών της ΠΓΔΜLotarija na Makedonija” υπέγραψε η Intralot, για την οργάνωση, λειτουργία και διαχείριση παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης.

Oπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, στις υπηρεσίες που θα παρέχει η εταιρία περιλαμβάνεται η επιλογή των αθλητικών γεγονότων του προγράμματος των παιχνιδιών στοιχηματισμού, ο καθορισμός των αποδόσεων, η παρακολούθηση των συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο και η διαχείριση κίνδυνου για την αποτελεσματική και κερδοφόρα λειτουργία τους.

Την εκτέλεση του έργου θα αναλάβει η Intralot, σε συνεργασία με την Εταιρία Στοιχημάτων Α.Ε., την εξειδικευμένη εταιρία του ομίλου στην οργάνωση του προκαθορισμένου στοιχήματος, που είναι ο μεγαλύτερος διοργανωτής στοιχημάτων σε αθλητικά παιχνίδια παγκοσμίως. Η αμοιβή της εταιρίας θα είναι κυρίως με ποσοστό επί του τζίρου.

Η έναρξη λειτουργίας του προκαθορισμένου στοιχήματος θα ξεκινήσει σε πιλοτική φάση εντός του δεύτερου τριμήνου του 2005 και οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής μέσω των 220 σημείων πώλησης του οργανισμού.

Σημειώνεται ακόμα ότι η συνεργασία της Intralot με τη ”Lotarija na Makedonija” ξεκίνησε το 2003 με την παροχή ενός ολοκληρωμένου on-line συστήματος διαχείρισης των παιχνιδιών ΛΟΤΤΟ και στιγμιαίου λαχείου, ενώ προβλέπεται και η επέκταση της συνεργασίας για την εισαγωγή νέων παιχνιδιών και την επέκταση του δικτύου πωλήσεων του οργανισμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v