Sprider:Απορρίφθηκε η αίτηση για άρθρο 99

Η Sprider γνωστοποιεί ότι η αίτηση περί υπαγωγής της στη διαδικασία εξυγίανσης και λήψης προληπτικών μέτρων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 99 απορρίφθηκε. Η εταιρία θα ασκήσει έφεση.

Sprider:Απορρίφθηκε η αίτηση για άρθρο 99
Η Sprider STORES γνωστοποιεί ότι η με αριθμό κατάθεσης 436/2013 αίτηση περί υπαγωγής της στη διαδικασία εξυγίανσης και λήψης προληπτικών μέτρων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 99 του Ν.3588/2007, όπως αυτές αντικαταστάθηκαν και ισχύουν σήμερα, απερρίφθη δυνάμει της υπ’ αριθ. 8552/2013 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.

Η Εταιρία προτίθεται να καταθέσει άμεσα έφεση κατά της ως άνω απόφασης, καθώς θεωρεί ότι οι λόγοι απόρριψης της αίτησης δύναται να ανατραπούν στο Εφετείο ούτως ώστε να γίνει δεκτή η αίτησή της, με την οποία θα διασφαλιστεί η βιωσιμότητα της Εταιρίας, η εξασφάλιση των συμφερόντων των εργαζομένων και των μετόχων της καθώς και η προστασία της έναντι των πιστωτών της.

Η Διοίκηση εκτιμά ότι, μέσω της διαδικασίας εξυγίανσης, η Εταιρία θα πετύχει την αναδιάρθρωσή της και την ομαλή συνέχιση της λειτουργίας της. 

Παράλληλα ενημερώνει ότι συζητήθηκε ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης η με αριθμό κατάθεσης 1111/26-04-13 αίτησή της περί χορήγησης προσωρινής διαταγής ενόψει της ασκηθείσας με αριθμό κατάθεσης 1490/2013 έφεσή της κατά της υπ' αριθμό 8552/2013 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.

Με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης έγινε δεκτή η ως άνω αίτηση της Εταιρίας και των εγγυητών κ.κ. Αθανασίου Χατζηιωάννου και Σάββα Χατζηιωάννου δυνάμει της οποίας απαγορεύτηκε οποιαδήποτε ατομική δίωξη από κάθε είδους πιστωτή κατά των αιτούντων και ενδεικτικά απαγορεύτηκε η λήψη και η εκτέλεση μέτρων εκκρεμών ή μη ατομικής αναγκαστικής εκτέλεσης μέχρι να εκδοθεί απόφαση επί της υπ' αριθμό κατάθεσης 1490/25-04-2013 έφεσης των αιτούντων κατά της ως άνω απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης και υπό τον όρο συζήτησης της έφεσης στις 23/09/2013 ώρα 10.00 ενώπιον του Δ’ τμήματος του Εφετείου Θεσσαλονίκης όπως ήδη έχει προσδιορισθεί.


Η Εταιρία θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη.




ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v