Πιστοποιητικό BRC Global Standard έλαβε η Rolco

Η Rolco έγινε η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που έχει αποκτήσει το πιστοποιητικό BRC Global Standard for Consumer Products για μη τρόφιμα και συγκεκριμένα για την παραγωγή και διάθεση απορρυπαντικών-καθαριστικών προϊόντων.

Πιστοποιητικό BRC Global Standard έλαβε η Rolco
Στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης της εταιρείας, η Rolco απέκτησε το πιστοποιητικό BRC Global Standard for Consumer Products, για την παραγωγή και διάθεση απορρυπαντικών και καθαριστικών προϊόντων για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Ο Βρετανικός Οργανισμός Λιανεμπορίου (British Retail Consortium) έχει εκδώσει μια σειρά τεχνικών προτύπων (BRC Global Standards) για τις επιχειρήσεις που παράγουν προϊόντα ευρείας κατανάλωσης.

Έτσι λοιπόν, το πρότυπο BRC Global Standard for Consumer Products, με το οποίο πιστοποιήθηκε η Rolco προδιαγράφει τις απαιτήσεις για την παραγωγή και διάθεση προϊόντων τα οποία είναι υψηλών προδιαγραφών ποιότητας, ασφαλή για τον τελικό καταναλωτή και σύμφωνα με τις ισχύουσες νομικές διατάξεις.

Η ανάπτυξη αυτών των προτύπων έχει ως στόχο αφενός να βοηθήσει τις αλυσίδες λιανικής πώλησης να αξιολογούν αποτελεσματικά τους προμηθευτές τους, αφετέρου να εξασφαλίσει υψηλό επίπεδο προδιαγραφών ποιότητας και ασφάλειας των προϊόντων που προορίζονται για χρήση από το ευρύ καταναλωτικό κοινό.

Η Rolco είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που έχει αποκτήσει το Πιστοποιητικό BRC Global Standard for Consumer Products, για μη τρόφιμα.

Ο κος Αθανάσιος Σουρουλίδης, πρόεδρος του Δ.Σ της Rolco, δήλωσε σχετικά: «Στις δύσκολες εποχές που ζούμε σήμερα η ROLCO συνεχίζει να επενδύει στην συνεχή βελτίωση των προϊόντων της και των διαδικασιών παράγωγης τους, καθώς και στην υποστήριξης των πελατών της βελτιώνοντας τις λειτουργίες της για ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση και αξιοπιστία. Γιατί στην ROLCO έχουμε μάθει ότι δεν αρκεί να έχεις και να λειτουργείς την καλύτερη παραγωγική μονάδα στην χώρα, πρέπει και να το αποδεικνύεις καθημερινά στην αγορά

Αξίζει ένας μεγάλος έπαινος σε όλους τους ανθρώπους μας, που με την καθημερινή προσπάθεια τους για συνεχή βελτίωση, μας έφεραν άλλη μια πρωτιά και μια νέα διάκριση με την απονομή του «BRC Global Standard for Consumer Products» certificate.

Σήμερα, εν μέσω της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης που έχει γνωρίσει ποτέ αυτή η χώρα, η ανάγκη για πιο χαμηλές τιμές στο ράφι οδηγεί πολλές φορές σε υποβάθμιση της ποιότητας γενικώς. Για αυτό λόγο, η επένδυση της ROLCO αυτήν την αντίξοη εποχή σε προγράμματα και διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας, προσφέρει στους πελάτες μας αλλά και στους τελικούς καταναλωτές των προϊόντων μας, την σιγουριά και την ασφάλεια που δικαιούνται όντας σίγουροι για προϊόν που αγοράζουν».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v