Καράτζη: Στις 8 Ιουνίου η γενική συνέλευση

Την απόφαση του Δ.Σ. για τροποποίηση της σύμβασης τραπεζικής πίστωσης θυγατρικής στην οποία έχει παρασχεθεί εγγύηση της Καράτζη, καλείται εγκρίνει, μεταξύ άλλων, η τακτική γενική συνέλευση της εισηγμένης. Τα υπόλοιπα θέματα.

Καράτζη: Στις 8 Ιουνίου η γενική συνέλευση
Την απόφαση του Δ.Σ. για την τροποποίηση της σύμβασης τραπεζικής πίστωσης της θυγατρικής «Καράτζη Βιομηχανικές και Ξενοδοχειακές Επιχειρησεις ΑΕ και ΣΙΑ ΕΕ, στην οποία έχει παρασχεθεί εγγύηση της Καράτζη, καλείται εγκρίνει, μεταξύ άλλων, η τακτική γενική συνέλευση της εισηγμένης.

Ειδικότερα, η Γ.Σ. καλείται να λάβει αποφάσεις επί των θεμάτων:

- Υποβολή και έγκριση των ετήσιων Οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης από 1/1 έως 31/12/2012, μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών.

- Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την κλεισθείσα χρήση 2012.

- Έγκριση αμοιβών μελών Διοικητικού Συμβουλίου.

- Έγκριση διάθεσης κερδών χρήσεως 2012.

- Εκλογή Ελεγκτών για την χρήση 2013 και καθορισμός της αμοιβής τους.

- Επικύρωση απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου για την τροποποίηση της σύμβασης τραπεζικής πίστωσης της θυγατρικής «ΚΑΡΑΤΖΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΕ & ΣΙΑ ΕΕ», στην οποία έχει παρασχεθεί εγγύηση της ΚΑΡΑΤΖΗ ΑΕ.

- Διάφορα άλλα θέματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v