Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιστοποιητικό εξιδείκευσης σε Space από Cisco

Το πιστοποιητικό εξιδείκευσης σε VPN Security, έλαβε πρόσφατα η Space Hellas από την Cisco Systems, το οποίο της δίνει τη δυνατότητα προγραμματισμού, σχεδιασμού, εφαρμογής και υποστήριξης των συγκεκριμένων λύσεων.

Πιστοποιητικό εξιδείκευσης σε Space από Cisco
Η Space Hellas, έλαβε πρόσφατα από τη Cisco Systems, το πιστοποιητικό εξιδείκευσης σε VPN Security. Με το συγκεκριμένο πιστοποιητικό, αναγνωρίζεται στη Space, η δυνατότητα προγραμματισμού, σχεδιασμού, εφαρμογής και υποστήριξης λύσεων VPN Security της Cisco Systems.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι εξειδικεύσεις (Specializations) Cisco προϋποθέτουν από τους συνεργάτες της Cisco την πλήρωση εργασιακών θέσεων με άτομα τα οποία θα έχουν εξεταστεί και ικανοποιήσει συγκεκριμένες απαιτήσεις: H Space Hellas διαθέτει υπεύθυνους πωλήσεων, μηχανικούς πωλήσεων υπεύθυνους για το δικτυακό προγραμματισμό και σχεδιασμό καθώς και μηχανικούς δικτύου, υπεύθυνους για την εφαρμογή και υποστήριξη εξειδικευμένων λύσεων της Cisco.

Το πιστοποιητικό VPN Security specialization αναδεικνύει μεταξύ άλλων, την εξειδίκευση της εταιρίας σε λύσεις ασφάλειας πληροφορικής. Mε τις επενδύσεις της σε απόκτηση τεχνογνωσίας αλλά και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, η Space Hellas αποδεικνύει καθημερινά ότι η βαθιά γνώση των τεχνολογιών από τους μηχανικούς της, είναι κεφάλαιο για την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών προς τους πελάτες της.

Τέλος, σύμφωνα με την ανακοίνωση, σημειώνεται ότι η συνεργασία της Space Hellas με τη Cisco Systems είναι πολυετής. Σε αυτό το διάστημα, η Space Hellas έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει σειρά σημαντικών έργων με εξοπλισμό Cisco Systems, τα οποία και υποστηρίζει 24 ώρες το 24ωρο, σε Πανελλαδική βάση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v