StartTech Ventures: Συμμετοχή στο συνέδριο EBAN

Η StartTech Ventures θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο συνέδριο των «Ευρωπαίων Επιχειρηματικών Αγγέλων» που θα πραγματοποιηθεί στις 13-14 Μάιου στη Βιέννη.

StartTech Ventures: Συμμετοχή στο συνέδριο EBAN
Δυναμικό παρών στο ετήσιο συνέδριο των Ευρωπαίων Επιχειρηματικών Αγγέλων θα δώσει η StartTech Ventures μέσω του ιδρυτή και διευθύνοντος συμβούλου της Δημήτρη Τσίγκου.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη στις 13 και 14 Μαΐου.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Τσίγκος πρόσφατα έγινε o πρώτος Έλληνας που εξελέγη μέλος στο Δ.Σ. του EBAN, ενώ ταυτόχρονα είναι και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Νέων Επιχειρηματιών (www.yes.be).

Αντικείμενο του φετινού συνεδρίου του ΕΒΑΝ είναι ο ρόλος που διαδραματίζουν οι επενδύσεις των Επιχειρηματικών Αγγέλων για την ανασύνταξη και ανάκαμψη της Ευρώπης. Αναμένεται να συμμετέχουν πάνω από 300 επενδυτικοί άγγελοι, εταιρίες επενδύσεων υψηλού ρίσκου και πλήθος διαχειριστών κεφαλαίων για επενδύσεις πρώιμου σταδίου, σχηματίζοντας έτσι μια σημαντική ευκαιρία δικτύωσης για επενδυτές αλλά και επιχειρήσεις πρωίμου σταδίου.

Στο συνέδριο θα μιλήσουν, μεταξύ άλλων, η υπουργός Οικονομίας της Αυστρίας Μaria Fekter αλλά και ο Ευρωπαίος Επίτροπος Christian Weinberger. Επίσης, στις 13 Μαΐου θα βραβευθεί και ο «Ευρωπαίος Επιχειρηματικός Άγγελος της Χρονιάς».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v