Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Διορία μέχρι 1/5 για βελτίωση προσφοράς

Το ΤΑΙΠΕΔ έδωσε στην Emma Delta περιθώριο μέχρι την 1η Μαΐου στις 14:00 για να βελτιώσει την προσφορά της για τον ΟΠΑΠ, κατόπιν αιτήματός της. Τι λέει η ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ.

ΟΠΑΠ: Διορία μέχρι 1/5 για βελτίωση προσφοράς
Περιθώριο μέχρι την 1η Μαΐου για να βελτιώσει την προσφορά της έδωσε το ΤΑΙΠΕΔ στην Emma Delta.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παράταση ζητήθηκε από την κοινοπραξία για διαδικαστικούς λόγους και προκειμένου να ολοκληρωθούν οι επαφές μεταξύ των επενδυτών που συμμετέχουν στο σχήμα αναφορικά με τη βελτίωση της προσφοράς για την εξαγορά του 33% του ΟΠΑΠ.

Kατά τις ίδιες πληροφορίες τα μέλη της κοινοπραξίας πρόκειται να συναντηθούν την Τρίτη ώστε να αποφασίσουν για το ύψος της βελτιωμένης προσφοράς.

Αντίθετα με τον τρόπο με τον οποίο πολλές φορές αντιμετωπίζεται από τα media, τον ΟΠΑΠ δεν τον παίρνει ο Μελισσανίδης ή ο Smejc ή και οι δύο μαζί, αλλά ένα σύνθετο σχήμα επενδυτών που μετέχουν σε ένα ειδικό fund το οποίο έχει σχηματιστεί γι' αυτόν τον λόγο και στο οποίο προστέθηκαν σημαντικά ονόματα που δεν είχαν συμμετάσχει από την αρχή, λαμβάνοντας ποσοστά, όπως για παράδειγμα ο κορυφαίος διεθνής όμιλος στον χώρο του gaming, η ιταλική Lottomatica, αλλά και ο όμιλος Κοπελούζου.

Συνεπώς, προκειμένου να κατατεθεί επισήμως βελτιωτική προσφορά θα πρέπει να γίνουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες στις εταιρικές οντότητες που συνθέτουν και συμμετέχουν στο σχήμα, όπως σημείωνε γνώστης του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν οι διαδικασίες του.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ, "H Emma Delta ζήτησε παράταση της προθεσμίας για την υποβολή βελτιωμένης προσφοράς για την απόκτηση ποσοστού 33% της ανώνυμης εταιρείας Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου Α.Ε. (ΟΠΑΠ Α.Ε.), μέχρι την Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ έκανε ομόφωνα δεκτό το αίτημα παράτασης και θα συνεδριάσει εκ νέου για το θέμα την 1η Μαΐου 2013 και ώρα 14.00".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v