Νέο Website από την Olympic Air

Οnline υπηρεσίες διαχείρισης κράτησης “Change Booking” και “Web check-in” περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το ανανεωμένο website της Olympic Air. 

Νέο Website από την Olympic Air
H Olympic Air ολοκλήρωσε εδώ και λίγες ημέρες τον πλήρη επανασχεδιασμό και αναβάθμιση της επίσημης ιστοσελίδας της, εμπλουτίζοντάς την, και ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την επικοινωνία της με το επιβατικό κοινό.

Σε ένα περιβάλλον οπτικά ευχάριστο, ο χρήστης βρίσκει εύκολα τις πληροφορίες που τον ενδιαφέρουν και ακολουθεί τα βήματα που απαιτούνται, είτε για να πραγματοποιήσει αγορά εισιτηρίου, να αξιοποιήσει τις εφαρμογές διευκόλυνσης και οργάνωσης ταξιδιού, ή να λάβει όποια άλλη πληροφορία χρειάζεται.

Ενδιαφέρον, μεταξύ άλλων, παρουσιάζουν οι online υπηρεσίες διαχείρισης κράτησης “Change Booking” και “Web check-in”, η δυναμική παρουσίαση σε ξεχωριστό home page των προγραμμάτων πιστότητας του Travelair Club, οι Live ενημερώσεις των πτήσεων, οι χρήσιμες συμβουλές για την οργάνωση του ταξιδίου, καθώς επίσης και η ψηφιακή πλέον έκδοση του in-flight περιοδικού της Olympic Air “Οn Air”.

H ανάπτυξη του νέου website πραγματοποιήθηκε από τη “λinakis digital” που είναι εξειδικευμένος συνεργάτης της Sitecore για τα CMS και DMS που χρησιμοποιούνται στο site.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι www.olympicair.com.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v