Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μέρισμα 0,018 ευρώ από Αλουμύλ

Μέρισμα 0,018 θα διανείμει για τη χρήση του 2001 η Αλουμύλ Μυλωνάς. Η πληρωμή του μερίσματος θα ξεκινήσει από 10 Ιουλίου. Κατά τη γ.σ της εταιρίας αποφασίστηκε η αγορά μετοχών της θυγατρικής Μίλεξ.

Μέρισμα 0,018 ευρώ από Αλουμύλ
Τη διανομή μερίσματος 0,018 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2001 αποφάσισε η τακτική γ.σ της Αλουμύλ Μυλωνάς που πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαΐου.

Δικαιούχοι είναι οι κάτοχοι μετοχών της εταιρίας στη λήξη της συνεδρίασης του ΧΑΑ στις 21 Ιουνίου, ενώ από 25 Ιουνίου οι μετοχές της εταιρίας θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα μερίσματος. Η πληρωμή του μερίσματος θα ξεκινήσει από 10 Ιουλίου.

Επίσης, αποφασίστηκε η αγορά μετοχών της θυγατρικής Μίλεξ, ενώ εκλέχθηκε και νέο Δ.Σ. Οι εκλεγόμενοι είναι οι Γεώργιος Α. Μυλωνάς, Ευαγγελία Α. Μυλωνά, Αλέξανδρος Γ. Μυλωνάς, ως εκτελεστικά μέλη του διοικητικού οργάνου και Σπυρίδων Ν. Φρόνιμος και Όλγα Φ. Χειμωνίδου ως μη εκτελεστικά μέλη του διοικητικού οργάνου.

Επιπλέον, εγκρίθηκε η αλλαγή χρήσεως αδιαθέτων κεφαλαίων, η κεφαλαιοποίηση αποθεματικών από αναπροσαρμογή παγίων και μετετράπη το μετοχικό κεφάλαιο από δραχμές σε ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v