Διεύρυνση εμπορικής συνεργασίας Knauf με DuPont

Οι προηγμένες μεμβράνες DuPont Tyvek για συστημάτα ενεργειακής απόδοσης κτιρίων είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα και την Κύπρο μέσω του δικτύου της Knauf Γυψοποιία ΑΒΕΕ

Διεύρυνση εμπορικής συνεργασίας Knauf με DuPont
Οι υψηλής ποιότητας λύσεις για το κέλυφος του κτιρίου και για εφαρμογές αρχιτεκτονικού τοπίου της DuPont γίνονται διαθέσιμες σε περισσότερα από 300 σημεία πώλησης εξειδικευμένων συνεργατών της Knauf που βρίσκονται στην Ελλάδα και τη Κύπρο.

Μέσω της συνεργασίας με την Knauf Γυψοποιία ΑΒΕΕ, οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες που εδρεύουν στην Ελλάδα και την Κύπρο θα έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν στα έργα τους την υψηλή απόδοση των διαπνεουσών μεμβράνων για στέγες και τοίχους και τις κολλητικές ταινίες DuPont Tyvek, τις μεμβράνες ελέγχου υδρατμών DuPont AirGuard, τα γεωυφάσματα DuPont Typar και τις γεωκυψέλες σταθεροποιησης χαλικιών DuPont Plantex.

"Θεωρούμε ότι η συνεργασία με την Knauf Γυψοποιία ΑΒΕΕ αποτελεί μια ευκαιρία για να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας στον κλάδο των κατασκευών και να προσφέρουμε μια ευρεία μεγάλη γκάμα λύσεων, ειδικά τα προϊόντα μας τα οποία συμβάλουν στην ενεργειακή απόδοση, τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης και του επιπέδου των εκπομπών CO2, στον οικοδομικό κλάδο", δήλωσε ο Marco Ferrari, Διευθυντής Πωλήσεων Ιβηρικής, Βορείου Αφρικής και Ελλάδας για την DuPont Building Innovations.

" Η DuPont είναι γνωστή για την πρωτοποριακή καινοτομία και δέσμευση για την ποιότητα", δήλωσε ο Δημήτρης Δοντάς, Γενικός Διευθυντής της Knauf. " Κατέχοντας ηγετική θέση στην αγορά και με σεβασμό στο περιβάλλον, η Knauf διατηρεί τη φυσική ισορροπία σε κάθε στάδιο της παραγωγικής της δραστηριότητας. Σήμερα, έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στους τομείς των μονωτικών υλικών, ενώ μεγάλη ανάπτυξη σημειώνεται στα δομικά συστήματα κάλυψης και κατασκευής τοίχων, οροφών και δαπέδων με παράλληλες καινοτομίες στα προϊόντα ξηράς δόμησης και σοβάδων, προσέθεσε.

Πολλά προϊόντα και λύσεις της DuPont είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά εδώ και σχεδόν 40 χρόνια. Ξεκινώντας από τα προϊόντα φυτοπροστασίας και τους σπόρους, η DuPont επέκτεινε την παρουσία της, στην Ελλάδα, με την παροχή πρώτων υλών για τη βιομηχανία τροφίμων και υγείας, τα συστήματα προηγμένων ινών, με προϊόντα και εμπορικά σήματα όπως τα DuPont™ Kevlar® και DuPont™ Nomex®, λύσεις για τη βιομηχανία φωτοβολταϊκών καθώς και άλλων υλικών για διάφορες εφαρμογές. Το 2010 η DuPont διοργάνωσε τον διεθνή αρχιτεκτονικό διαγωνισμό "Αλλάζοντας την Προσ-Όψη / Changing the Face" με θέμα τον Πύργο του Πειραιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v