Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q-Telecom: Οικονομικές χρεώσεις σε υπηρεσίες MMS

Νέες οικονομικές χρεώσεις στις υπηρεσίες MMS, οι οποίες προσφέρονται σε όλους τους συνδρομητές, είτε είναι συνδρομητές με συμβόλαιο Q1 είτε καρτοκινητής Q card1, γνωστοποίησε η εταιρία Q-Telecom, τηλεπικοινωνιακή μονάδα της εταιρίας Info-Quest.

Q-Telecom: Οικονομικές χρεώσεις σε υπηρεσίες MMS
Νέες οικονομικές χρεώσεις στις υπηρεσίες MMS, οι οποίες προσφέρονται σε όλους τους συνδρομητές, είτε είναι συνδρομητές με συμβόλαιο Q1, είτε καρτοκινητής Q card1, γνωστοποίησε η εταιρία Q-Telecom, τηλεπικοινωνιακή μονάδα της εταιρίας Info-Quest.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Q-Telecom, η χρέωση για την αποστολή ΜΜS ανέρχεται στα 0,35 ευρώ/MMS χωρίς ΦΠΑ, ανεξαρτήτως μεγέθους και περιεχομένου και θα ισχύει από την 1η Απριλίου 2005.

Σημειώνεται, πως η χρέωση είναι ενιαία για αποστολή MMS προς συνδρομητές όλων των εθνικών δικτύων κινητής τηλεφωνίας (Q-Telecom, Cosmote, Vodafone, TIM), καθώς και προς οποιαδήποτε ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail).

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας, οι ρυθμίσεις και η παράδοση των MMS προσφέρονται δωρεάν.



Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, προσφέρεται η δυνατότητα για ταυτόχρονη αποστολή MMS έως και σε 5 παραλήπτες, όπου η χρέωση 0,35 ευρώ χωρίς ΦΠΑ ισχύει για κάθε έναν παραλήπτη (δηλ. για ταυτόχρονη αποστολή MMS σε 5 αριθμούς η χρέωση είναι 0,35 ευρώ x 5).

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν είναι δυνατή η παράδοση του MMS στο κινητό τηλέφωνο του παραλήπτη (δεν έχει συσκευή που υποστηρίζει MMS ή δεν έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία ή βρίσκεται εκτός δικτύου ή δεν λειτουργεί η διασύνδεση μεταξύ των δικτύων κ.λπ.), τότε το μήνυμα προωθείται στην εφαρμογή MMSBox της Q-Telecom.

Επίσης, τονίζεται, πως η ηλεκτρονική διεύθυνση της εφαρμογής MMSBox είναι http://mmsbox.myq.gr και ο παραλήπτης λαμβάνει ένα σύντομο γραπτό μήνυμα (SMS) που τον ενημερώνει ότι έχει ένα νέο MMS.

Η χρέωση ισχύει για κάθε επιτυχημένη αποστολή MMS και η παράδοση γίνεται είτε στο κινητό του παραλήπτη είτε στο MMSbox.

Επιπλέον, αναφέρεται στηνν ανακοίνωση πως οι διασυνδέσεις της Q-Telecom με τα άλλα τρία εθνικά δίκτυα για αποστολή και λήψη MMS βρίσκονται σε τελική φάση και θα ολοκληρωθούν μέσα στον Απρίλιο.

Τέλος, το περιεχόμενο των MMS μπορεί να είναι προσωπικές φωτογραφίες, εικόνες, ήχοι ή ακόμη και video, που υπάρχουν σε ψηφιακή μορφή στις συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v