Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Έργο 1,92 εκατ. ευρώ για την ΜΟΔ ΑΕ

Το έργο του εκσυγχρονισμού της μηχανογραφικής υποδομής και την αυτοματοποίηση της ΜΟΔ ΑΕ (Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης του Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης ΑΕ), προϋπολογισμού 1.923.046 ευρώ ανέλαβε η Info-Quest έπειτα από σχετικό διαγωνισμό.

Info-Quest: Έργο 1,92 εκατ. ευρώ για την ΜΟΔ ΑΕ
Το έργο του εκσυγχρονισμού της μηχανογραφικής υποδομής και την αυτοματοποίηση της ΜΟΔ ΑΕ - Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης του Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης ΑΕ - ανέλαβε η Info-Quest έπειτα από σχετικό διαγωνισμό.

Όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη, πρόκειται για το έργο ”Άμεση Αναβάθμιση Εξοπλισμού πληροφορικής της ΔΑ, Τομεακών ΕΠ, ΠΕΠ και Εμπλεκομένων Υπηρεσιών, νέα πακέτα λογισμικού”, προϋπολογισμού 1.923.046 ευρώ.

Ειδικότερα, το έργο περιλαμβάνει:

* Tην προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία Εξοπλισμού και Λογισμικού σε 37 επιλεγμένες Υπηρεσίες εμπλεκόμενες με τη διαχείριση του ΚΠΣ, σε όλη την Ελλάδα. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 30 Servers, 600 Προσωπικούς Υπολογιστές, 30 Φορητούς Υπολογιστές & 115 εκτυπωτές - σαρωτές

* Την αναβάθμιση του εξοπλισμού, του λογισμικού και της διαδικασίας φύλαξης (backup) των δεδομένων και στην αναβάθμιση του λογισμικού προστασίας δεδομένων από ιούς.

* Την απομακρυσμένη διαχείριση δικτυακών πόρων

* Την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης παραγωγικής λειτουργίας

* Την παροχή υπηρεσιών συντήρησης

Με την ολοκλήρωση του έργου η ΜΟΔ ΑΕ, θα διατηρήσει μια σύγχρονη, ασφαλή πληροφοριακή υποδομή, που θα συμβάλλει σημαντικά στον αυτοματισμό, τη μείωση του λειτουργικού κόστους και στη βελτίωση της λειτουργικότητας του Οργανισμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v