Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MyAccount mobile application από την Cosmote

Η Cosmote, με τη βοήθεια της OgilvyOne, ανανέωσε το site της, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργικότητα, αλλά και τη διευκόλυνση των χρηστών, ενώ δημιούργησε τη νέα mobile εφαρμογή Cosmote My Account app.

MyAccount mobile application από την Cosmote
Η Cosmote, με τη βοήθεια της OgilvyOne, ανανέωσε το site της, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργικότητα, αλλά και τη διευκόλυνση των χρηστών. Έτσι, οι επισκέπτες έχουν στη διάθεσή τους ένα εύχρηστο εργαλείο που τους επιτρέπει να πραγματοποιούν με ευκολία τις online αγορές τους, αλλά και να απολαμβάνουν νέες λειτουργίες και εύκολη πλοήγηση μέσα σε ένα απλό περιβάλλον.

Μέσω του νέου www.cosmote.gr, οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν το πρόγραμμα ή τη συσκευή της επιλογής τους γρήγορα κι απλά, να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους, αλλά και να δουν σε αποκλειστικότητα προνομιακές online πρόσφορες.

Επιπλέον, μέσω της ενότητας MyCosmote κάθε συνδρομητής μπορεί να διαχειριστεί το λογαριασμό του, να ελέγξει το υπόλοιπό του, να ενεργοποιήσει τις υπηρεσίες που επιθυμεί στο πρόγραμμα του.

Σημειώνεται ότι τις δυνατότητες του MyCosmote μπορεί κάποιος να τις απολαύσει και μέσω της νέας mobile εφαρμογής Cosmote My Account app, κατεβάζοντάς την δωρεάν από το Google Play ή από το App Store.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v