Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Προς πώληση του 3% της Αλουμίνιον

Στην πώληση του 3% των μετοχών της Αλουμίνιον της Ελλάδος δεσμεύονται να προχωρήσουν εντός του επόμενου δωδεκαμήνου οι εταιρίες Blusco Limited και Feltex Holdings Limited, συμφερόντων των κ.κ. Ευαγγέλου Μυτιληναίου και Ιωάννου Μυτιληναίου, με στόχο την αποφυγή της δημόσιας προσφοράς.

Μυτιληναίος: Προς πώληση του 3% της Αλουμίνιον
Στην πώληση του 3% των μετοχών της Αλουμίνιον της Ελλάδος δεσμεύονται να προχωρήσουν εντός του επόμενου δωδεκαμήνου οι εταιρίες Blusco Limited και Feltex Holdings Limited συμφερόντων των κ.κ. Ευαγγέλου Μυτιληναίου και Ιωάννου Μυτιληναίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση οι εν λόγω εταιρίες θα προχωρήσουν στην προαναφερθείσα πώληση συμμορφούμενες με τη σχετική απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για υποβολή δημόσιας πρότασης αγοράς του συνόλου των μετοχών της εταιρίας, σε συνέχεια της πρόσφατης απόκτησης του 53% της Αλουμίνιον της Ελλάδος.

Ως εκ τούτου, η συμμετοχή του ομίλου Μυτιληναίου στην εταιρία Αλουμίνιον της Ελλάδος θα κατέλθει στο 50% του μετοχικού κεφαλαίου της τελευταίας.

Στην ανακοίνωση, διευκρινίζεται ότι οι εταιρίες Blusco Limited και Feltex Holdings Limited είναι συμφερόντων των κ.κ. Ευαγγέλου Μυτιληναίου και Ιωάννου Μυτιληναίου αντίστοιχα και δεν ανήκουν στον όμιλο της Μυτιληναίος, καθώς δεν έχουν μετοχική σχέση με τον όμιλο Μυτιληναίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v