Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

J&P Άβαξ: Πώληση ακινήτου έναντι 23,7 εκατ. ευρώ

Την πώληση κτιρίου επί της Λεωφ.Κηφισίας 132 και Παπαδά έναντι 23,7 εκατ. ευρώ πραγματοποίησε η J&P- Δίολκος Επενδυτική Ακινήτων, στην οποίο μετέχει με 50% η J&P Development, θυγατρική κατά 100% της J&P Άβαξ.

J&P Άβαξ: Πώληση ακινήτου έναντι 23,7 εκατ. ευρώ
Την πώληση κτιρίου επί της Λεωφ.Κηφισίας 132 και Παπαδά πραγματοποίησε η J&P Άβαξ.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση το κτίριο το οποίο άνηκε στην J&P- Δίολκος Επενδυτική Ακινήτων, απέκτησαν οι Βιοϊατρική Ιδιωτικό Πολυιατρείο Ιατρική και Βιονέτ Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία Παροχής Συμβουλών Διαχείρισης Συστημάτων Υγείας.

Σημειώνεται πως η J&P Development, είναι 100% θυγατρική της J&P-Άβαξ και μετέχει με ποσοστό 50% στην J&P-Δίολκος Επενδυτική Ακινήτων, η οποία ολοκληρώνει επιτυχώς την επένδυση στο ακίνητο που αποκτήθηκε τον Ιούλιο του 2003.

Το συνολικό τίμημα της συμφωνίας μεταξύ της J&P-Διόλκος Επενδυτική Ακινήτων και των αγοραστριών εταιρειών ανέρχεται σε 23.700.000 ευρώ.

Επίσης, στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται πως τον Φεβρουάριο του 2005 υπεγράφησαν:

1. Οριστικό συμβόλαιο πώλησης από την J&P-Διόλκος Επενδυτική Ακινήτων προς τις αγοράστριες εταιρείες με τίμημα ευρώ 19.000.000 για τη μεταβίβαση του κτιρίου σε κατάσταση ολοκληρωμένου φέροντος οργανισμού και

2. Σύμβαση κατασκευής για την ολοκλήρωση του κτιρίου μέχρι το στάδιο ψυχρού κελύφους έναντι τιμήματος ευρώ 4.700.000 μεταξύ των αγοραστριών εταιρειών και Κοινοπραξίας στην οποία η J&P Development συμμετέχει κατά 50%.

Πρόκειται για αυτοτελές ακίνητο επαγγελματικών χώρων ιδιαίτερης ποιότητας και αισθητικής το οποίο αναπτύσσεται σε οικόπεδο προβολής εμβαδού 1.700 τ.μ. εντός των ορίων του Δήμου Αθηναίων και επί της Λ.Κηφισίας 132 και Παπαδά (στο ύψος του κόμβου Λ.Κηφισίας και Κατεχάκη).

Το κτίριο θα έχει συνολική επιφάνεια ανωδομής 6.100 τ.μ. και τέσσερα υπόγεια επίπεδα επιφάνειας 4.270 τ.μ. τα οποία στεγάζουν 118 θέσεις στάθμευσης και βοηθητικούς χώρους. Το κτίριο θα παραδοθεί το Μάιο του 2006.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v