Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

CosmΟΤΕ: Φθηνότερες χρεώσεις για υπηρεσίες i-mode

Φθηνότερες χρεώσεις κατά 20% έως 50%, ανάλογα με τη χρήση, καθιερώνει από σήμερα η CosmΟΤΕ για τις υπηρεσίες i-mode. Οι νέες χρεώσεις ισχύουν για όλους, συνδρομητές συμβολαίου και πελάτες καρτοκινητής.

CosmΟΤΕ: Φθηνότερες χρεώσεις για  υπηρεσίες i-mode
Φθηνότερες χρεώσεις κατά 20% έως 50%, ανάλογα με τη χρήση, καθιερώνει από σήμερα η CosmΟΤΕ για τις υπηρεσίες i-mode. Οι νέες χρεώσεις ισχύουν για όλους, συνδρομητές συμβολαίου και πελάτες καρτοκινητής.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, βάσει των νέων κλιμακωτών χρεώσεων, όλοι οι χρήστες του i-mode επωφελούνται σημαντικά, καθώς όσο περισσότερο χρησιμοποιούν τις συναρπαστικά απλές υπηρεσίες i-mode τόσο λιγότερο χρεώνονται.

Σημειώνεται ότι καταργείται το προηγούμενο μοντέλο χρέωσης, δηλαδή 0,01 ευρώ/KB, ανεξάρτητα από τη χρήση, ενώ οι νέες χρεώσεις κυμαίνονται από 0,005 ευρώ/KB - 0,008 ευρώ/KB, δηλαδή ακόμα και οι πελάτες που πραγματοποιούν την ελάχιστη χρήση απολαμβάνουν εξ αρχής μειωμένες χρεώσεις κατά 20%.

Αναλυτικότερα, οι καινούριες κλίμακες και οι αντίστοιχες χρεώσεις διαμορφώνονται ως εξής: από 0 - 500 KBs ανά μήνα η χρέωση είναι 0,008 ευρώ/ KB, από 501 - 1000 KBs στα 0,007 ευρώ/ KB, από 1001 - 2000 KBs στα 0,006 ευρώ/ KB και από 2001 KBs και άνω στα 0,005 ευρώ/ KB.

Οι καινούριες μειωμένες χρεώσεις ισχύουν μετά τη δωρεάν, δοκιμαστική περίοδο χρήσης του ενός μήνα, που η CosmΟΤΕ προσφέρει σε όλους τους νέους i-mode πελάτες της, ώστε να γνωρίσουν καλύτερα τις δημοφιλείς υπηρεσίες.

Η CosmΟΤΕ σε αποκλειστικότητα παρέχει στους χρήστες i-mode το Μετρητή Χρήσης για να μπορούν να ελέγχουν την κίνηση (σε ΚΒ) που έχουν πραγματοποιήσει την τελευταία εβδομάδα, τον τελευταίο μήνα ή τη χρονική περίοδο που τους ενδιαφέρει.

Επίσης, από σήμερα, μέσω του Μετρητή Χρήσης, οι πελάτες της CosmΟΤΕ μπορούν να δουν ενδεικτικά παραδείγματα χρεώσεων ανάλογα με τις υπηρεσίες i-mode που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν.

Σχετικά με τις καινούργιες χρεώσεις του i-mode, ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της CosmΟΤΕ, κ. Κώστας Λιαμίδης, δήλωσε: ”Εννέα μήνες μετά την αποκλειστική εμπορική διάθεση των υπηρεσιών i-mode στην Ελλάδα, και λαμβάνοντας υπόψη το ενδιαφέρον και την ανταπόκριση των χρηστών στις δημοφιλείς υπηρεσίες, η CosmΟΤΕ εισάγει νέες μειωμένες χρεώσεις επιβεβαιώνοντας την πελατοκεντρική της φιλοσοφία. Η περαιτέρω ανάπτυξη των υπηρεσιών i-mode από την εταιρία αναμένεται να σηματοδοτήσει την επόμενη γενιά στις υπηρεσίες δεδομένων”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v