Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σιούφας: ”Δημόσια σε ποσοστό 51% παραμένει η ΔΕΗ”

Γραπτό μήνυμα του υπουργού Ανάπτυξης Δημ. Σιούφα μετέφερε ο πρόεδρος της Επιχείρησης κ. Παλαιοκρασσάς, στο οποίο αναφερόταν πως η ΔΕΗ θα παραμείνει δημόσια σε ποσοστό 51%. Εντός του καλοκαιριού θα παρουσιαστεί το αναλυτικό χρονοδιάγραμμα για τους νέους σταθμούς.

Σιούφας: ”Δημόσια σε ποσοστό 51% παραμένει η ΔΕΗ”
της Χρύσας Λιάγγου

Μήνυμα για ισχυρή ΔΕΗ που θα παραμείνει σε ποσοστό 51% στο Δημόσιο έστειλε ο υπουργός Ανάπτυξης Δημ. Σιούφας από τη Μεγαλόπολη.

Ειδικότερα, σε επίσκεψη της διοίκησης της ΔΕΗ το Σαββατοκύριακο στη μονάδα της Μεγαλόπολης ο πρόεδρος της Επιχείρησης κ. Ιωάννης Παλαιοκρασσάς μετέφερε γραπτό μήνυμα του υπουργού Ανάπτυξης, μέσω του οποίου ξεκαθάριζε προς πάσα κατεύθυνση ότι η ΔΕΗ θα παραμείνει δημόσια σε ποσοστό 51% βάζοντας με αυτόν τον τρόπο τέλος στα σενάρια που κατά καιρούς δημιουργούνται για νέα μετοχοποίηση.

Ο ίδιος επεσήμανε επίσης ότι ο ρόλος και η θέση της ΔΕΗ θα ισχυροποιηθούν στην απελευθερωμένη αγορά.

Σε ό,τι αφορά τους νέους σταθμούς 1600 MW ο κ. Παλαιοκρασσάς ανέφερε ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να τους κατασκευάσει η ΔΕΗ μόνη της, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι μέσα στο καλοκαίρι θα παρουσιάσει αναλυτικό χρονοδιάγραμμα για το ποιοι σταθμοί θα γίνουν και πότε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v