Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΜΕ-ΟΤΕ: Το ”μπαλάκι” στην κυβέρνηση

Το μπαλάκι στην Κυβέρνηση ρίχνουν οι συνδικαλιστές της ΟΜΕ-ΟΤΕ μετά και την προχθεσινή επιστολή-πρόσκληση του Παναγή Βουρλούμη να προσέλθουν ξανά σε διάλογο για την επίλυση των δύο πολύ σοβαρών θεμάτων που αφορούν την εθελουσία έξοδο και την τροποποίηση του γενικού Κανονισμού Προσωπικού.

ΟΜΕ-ΟΤΕ: Το ”μπαλάκι” στην κυβέρνηση
του Σταμάτη Ζαχαρού

Το ”μπαλάκι” στην Κυβέρνηση ρίχνουν οι συνδικαλιστές της ΟΜΕ-ΟΤΕ μετά και την προχθεσινή επιστολή - πρόσκληση του Παναγή Βουρλούμη να προσέλθουν ξανά σε διάλογο για την επίλυση των δύο πολύ σοβαρών θεμάτων που αφορούν την εθελουσία έξοδο και την τροποποίηση του γενικού Κανονισμού Προσωπικού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δήλωση μέλους του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, οι συνδικαλιστές αναμένουν μία νέα κίνηση από πλευράς Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας καθώς ο κ. Αλογοσκούφης ήταν αυτός που διέκοψε τη διαδικασία που είχαν μονογράψει η διοίκηση και οι εργαζόμενοι.

Η συγκεκριμένη διαδικασία προέβλεπε ότι ο κ. Αλογοσκούφης θα πρέπει να νομοθετήσει προκειμένου να προχωρήσει η εθελούσια έξοδος εργαζομένων και στη συνέχεια θα δημιουργούταν τριμερής επιτροπή που θα εξέταζε το θέμα της μετατροπής των συμβάσεων όσων προσληφθούν εφεξής σε αορίστου χρόνου.

Ο κ. Αλογοσκούφης διεμήνυσε και στις δύο πλευρές ότι η πρόοδος των εργασιών της επιτροπής και η τελική της απόφαση πρέπει να προηγηθεί της νομοθετικής ρύθμισης που πρέπει να κάνει το υπουργείο για την εθελουσία.

Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους δηλώνουν αμετακίνητοι και δεν πρόκειται να δεχθούν κανενός είδους εκβιασμό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v