Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φουρλής: Στόχος τα 205 καταστήματα το 2002

Τους στόχους του για την κατάκτηση ηγετικής θέσης στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, καθώς επίσης και την αύξηση των καταστηματων του από 168 το 2001 σε 205 το 2002, παρουσίασε ο όμιλος Φουρλή σε επενδυτική ημερίδα στην Αλεξανδρούπολη.

Φουρλής: Στόχος τα 205 καταστήματα το 2002
Ο όμιλος Φουρλή αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό όμιλο διαρκών καταναλωτικών αγαθών στην Ελλάδα, αναπτύσσει εταιρίες, δίνοντας έμφαση στο λιανικό και χονδρικό εμπόριο, καθώς και επιχειρήσεις υποστηρικτικού χαρακτήρα πληροφορικής και logistics.

Αυτά αναφέρθηκαν στη πέμπτη ημερίδα ΧΡΗΜΑ που διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη, την οποία διοργάνωσε η εταιρία Μεταχόλντινγκ Α.Ε και κύριος ομιλητής για τον όμιλο Φουρλή ήταν ο κ. Γιάννης Κολλίτσης, αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής & Οικονομικός Διευθυντής.

Σύμφωνα με την παρουσίαση, στόχος του ομίλου είναι η κατάκτηση ηγετικής θέσης στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, παρέχοντας ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες στον καταναλωτή.

Στις εταιρίες του ομίλου συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η Fourlis Trade, που αντιπροσωπεύει στη χώρα διεθνώς καταξιωμένους οίκους ηλεκτρικών συσκευών, και οι γνωστές σε όλους μας αλυσίδες ηλεκτρικών συσκευών, Κωτσόβολος και Ράδιο Αθήναι.

Επίσης, διαθέτει και τη μεγαλύτερη αλυσίδα επίπλων και οικιακού εξοπλισμού ΙΚΕΑ, το πρώτο υπερκατάστημα της οποίας λειτούργησε πέρυσι στη Θεσσαλονίκη, ενώ δύο ακόμα θα λειτουργήσουν στην Αττική την προσεχή διετία.

Σύμφωνα με την παρουσίαση, η Intersport αποτελεί τη μεγαλύτερη πολυεθνική αλυσίδα αθλητικών ειδών, η οποία μέσω του Φουρλής διαθέτει στην Ελλάδα 13 καταστήματα. Ο όμιλος Φουρλή διαθέτει σημαντική παρουσία στη Βουλγαρία, στην Τσεχία και στη Ρουμανία.

Στόχος για τα καταστήματα του ομίλου, είναι, από 168 το 2001, να φθάσουν τα 205 το 2002. Πρόσφατα ο Φουρλής, σε συνεργασία με την Τράπεζα CETELEM, κυκλοφόρησε μια νέα προνομιακή κάρτα της MONEY BOX.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v