Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Νέα κίνηση Βουρλούμη προς συνδικαλιστές (upd)

Νέα πρόταση σύμφωνα με την οποία ο κ. Βουρλούμης προτείνει στους εργαζομένους σχέδιο ανάλογο με αυτό της CosmΟΤΕ, απέστειλε ο επικεφαλής του ΟΤΕ σε μια προσπάθεια να επανεκκινήσει τις συνομιλίες για την εθελουσία έξοδο. Σε διαγωνισμό για 3G άδεια κινητής τηλεφωνίας μετέχει η Globul.

ΟΤΕ: Νέα κίνηση Βουρλούμη προς συνδικαλιστές (upd)
Επιστολή με την οποία επιχειρεί να δώσει λύση στο θέμα της εθελουσίας εξόδου και των εργασιακών σχέσεων απέστειλε χθες, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΟΤΕ κ. Π. Βουρλούμης.

Σύμφωνα τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Βουρλούμης προτείνει στους εργαζόμενους να υιοθετήσουν ένα σχέδιο ανάλογο με αυτό της CosmΟΤΕ, ούτως ώστε οι νεοπροσληφθέντες υπάλληλοι να υπογράφουν συμβάσεις αορίστου χρόνου.

Παρά το γεγονός ότι η διοίκηση της ΟΜΕ-ΟΤΕ πιέζεται από πολλές πλευρές να υιοθετήσει ένα τέτοιο σχέδιο, που ικανοποιεί μάλιστα και τον υπουργό Οικονομίας, δεν έχει ακόμη οριστεί σχετικό ραντεβού και δεν έχει καθοριστεί η στάση της Ομοσπονδίας εργαζομένων.

Εξάλλου, όπως έγινε γνωστό, η Globul, θυγατρική του ΟΤΕ μετέχει στο διαγωνισμό για την απόκτηση μιας εκ των δύο εικοσαετών αδειών κινητής τηλεφωνίας τρίτης γενιάς στη Βουλγαρία.

Σύμφωνα με το πρωινό report της Alpha Finance, o διαγωνισμός έχει προγραμματιστεί για την 5η Απριλίου, ενώ η τιμή εκκίνησης έχει προσδιοριστεί στα 42 εκατ. λεβ ή περίπου 30 εκατ. δολ.

Από την πλευρά της η Π&Κ, αναφέρει πως προγραμματισμένη ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι η 30ή Μαρτίου, ενώ η τιμή εκκίνησης έχει τεθεί στα 36 εκατ. ευρώ. Η τιμή αυτή αναφέρει η χρηματιστηριακή υπονοεί την ύπαρξη ικανοποιητικών οικονομικών όρων δραστηριοποίησης στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας της Βουλγαρίας.

Στον ίδιο διαγωνισμό μετέχουν ακόμη ο BTC και η Mobiltel.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v