Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην τελική ευθεία για τα κυπριακά υποκαταστήματα

Εν αναμονή των τελικών υπογραφών από τον Κεντρικό Τραπεζίτη της Κύπρου Πανίκο Δημητριάδη και τον υπουργό Οικονομικών Μ. Σαρρή για να κλείσει το ντιλ των εν Ελλάδι καταστημάτων που διατηρούσαν οι κυπριακές τράπεζες.

Στην τελική ευθεία για τα κυπριακά υποκαταστήματα
Εν αναμονή των τελικών υπογραφών από τον Κεντρικό Τραπεζίτη της Κύπρου Πανίκο Δημητριάδη και τον υπουργό Οικονομικών Μ. Σαρρή βρίσκεται το κλιμάκιο των στελεχών της Τράπεζας Πειραιώς που έχει μεταβεί στην Κύπρο για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία. Οπως επισημαίνεται από τις συγκεκριμένες πηγές έχουν διευθετηθεί και οι τελευταίες νομικές λεπτομέρειες.

Στόχος είναι να κλείσει και τυπικά το ντιλ και να επαναλειτουργήσουν όσο το δυνατό γρηγορότερα τα εν Ελλάδι υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών. Χαρακτηριστικό είναι ότι χθες μέχρι αργά το βράδυ στα γραφεία των εμπλεκόμενων τραπεζών στην Αθήνα (Πειραιώς, Κύπρου, Λαϊκή, Ελληνική) βρίσκονταν ομάδες στελεχών που περίμεναν την τελική υπογραφή της συμφωνίας, έχοντας ως στόχο τα καταστήματα να ανοίξουν, αν είναι δυνατό, ακόμα και σήμερα.  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v