Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Attica Group: Διαψεύδει επαφές με Μινωικές για HFD

Διαψεύδει η διοίκηση της Attica Group σημερινό δημοσίευμα της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ με τίτλο ”Με το 34% της HFD φλερτάρει ο όμιλος Attica”, σύμφωνα με το οποίο βρίσκεται σε επαφές με τη διοίκηση των Μινωικών Γραμμών για την απόκτηση του 34% της HFD. Η ανακοίνωσητων Μινωϊκών Γραμμών.

Attica Group: Διαψεύδει επαφές με Μινωικές για HFD
Διαψεύδει η διοίκηση της Attica Group σημερινό δημοσίευμα της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ με τίτλο ”Με το 34% της HFD φλερτάρει ο όμιλος Attica”, σύμφωνα με το οποίο βρίσκεται σε επαφές με τη διοίκηση των Μινωικών Γραμμών για την απόκτηση του 34% της HFD.

Επίσης, με ξεχωριστή ανακοίνωσή της η διοίκηση των Μινωϊκών Γραμμών διαψεύδει το σχετικό δημοσίευμα, υπενθυμίζοντας ότι πρόσφατα αύξησε το ποσοστό της στην HFD, εκδηλώνοντας με τον τρόπο αυτό τις προθέσεις της.

---Η ανακοίνωση της Attica Group

Σχετικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΗΜΕΡΗΣΙΑ στη σελίδα Α3, με τίτλο ”Με το 34% της HFD φλερτάρει ο όμιλος Attica”, η διοίκηση της Attica διαψεύδει κατηγορηματικά ότι διατηρούνται επαφές με τη διοίκηση των Μινωικών Γραμμών για την απόκτηση του ποσοστού της τελευταίας στο μετοχικό κεφάλαιο της Hellas Flying Dolphins.

---Η ανακοίνωση των Μινωϊκών Γραμμών

Στα πλαίσια των υποχρεώσεων της εταιρίας μας από την με αριθμό 5/204/14-11-2000 απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας ”Ημερησία” της 16ης Μαρτίου 2005 με τίτλο ”Με το 34% της HFD φλερτάρει ο όμιλος Attica” που την αφορά και σχετίζεται ειδικότερα με την συμμετοχή της στην εταιρία ”Ελλάς Φλάϊνγκ Ντόλφινς Α.Ν.Ε.”, η Διοίκηση των Μινωϊκών Γραμμών διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υπάρχουν επαφές με την διοίκηση της Attica Συμμετοχών για πώληση της εν λόγω συμμετοχής. Αντιθέτως υπενθυμίζει ότι προσφάτως προέβη σε αύξηση του ποσοστού συμμετοχής της στην εταιρία ”Ελλάς Φλάϊνγκ Ντόλφινς Α.Ν.Ε.” εκδηλώνοντας με τον τρόπο αυτό τις προθέσεις της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v